Loď Captain Morgana vyhrála prestižní Shop! Global Awards

Dřevěné čtyřpaletí připomínající slavný koráb Captain Morgana, který zhotovila společnost DAGO pro společnost Stock Plzeň-Božkov, získalo cenu mezinárodní asociace Shop! v soutěži Global Awards. Ze slavnostního vyhlášení, které se konalo v americkém Chicagu, si veze ocenění za nejlepší in-store marketingový projekt v silné kategorii alkoholických a tabákových výrobků.

Po úspěchu na POPAI Awards na konto tohoto paletového ostrova přibyla další významná cena. „Řešení přímo na míru, jaké jsme zvolili i v případě lodi Captain Morgana, přináší viditelně lepší výsledky než komunikace na regálech pouhých standardních formátů. U tohoto projektu se nám vyplatilo následovat světový trend a pro budování značky Captain Morgan vsadit na vystavení větších rozměrů,“ říká obchodní ředitel společnosti DAGO Marek Končitík.

Design vystavení je odvozen od námořnické tématiky, která se se značkou Captain Morgan neodmyslitelně pojí. Maximálně reflektuje prvky lodní konstrukce. Například dřevo, které výrobce při produkci využil, je upravené tak, aby vypadalo ošlehané mořem. Na paletovém ostrově nechybí ani postava Captain Morgana s kormidlem a pulzujícím červeným osvětelním.

Soutěž Shop! Global Awards každoročně pořádá mezinárodní organizace Shop!, která sídlí v Hollywoodu na Floridě. V Shop! Global Awards se utkávají pouze vítězové lokálních soutěží z celého světa a konkurence je tak v tomto globálním kole skutečně ta nejlepší z nejlepších.

Tato realizace zvítězila v soutěži našeho portálu TOP In-store realizace roku 2018. Více zde.

Zdroj a foto: DAGO

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010