Penny Market spouští zákaznickou kartu

V pátek 17. května Penny odstartoval výdej zákaznických PENNY karet. Zákazníci si kartu mohou vyřídit ve všech prodejnách Penny, stačí vyplnit jednoduchý formulář a odevzdat jej na pokladně. Obratem získají PENNY kartu a s ní spojené výhody.

„Vydání PENNY karty je zcela zdarma a stejně tak i členství v našem zákaznickém programu. Nakupující ihned získá možnost využít akčních nabídek na vybrané výrobky ,“ upřesňuje vedoucí oddělení marketingu Daniel Novotný a dodává „kromě slevových akcí na zboží plánujeme rozšíření programu o další výhody, mimo jiné o speciální soutěže výhradně pro členy našeho zákaznického programu a nebo o možnost jednorázových benefitů u vybraných partnerů PENNY.“

 
Penny novým zákaznickým program PENNY karta pokračuje v úspěšném tažení českým maloobchodním trhem; ve více než 340 prodejnách se zákazníci setkají s řadou českých výrobků z řady Dobré maso, Karlova Koruna a Boni, které získaly ocenění v programu Volba spotřebitelů, mohou nakoupit českou certifikovanou zeleninu z integrované produkce či oblíbené výrobky pod hlavičkou PENNY značky, platit nejmodernějším bezkontaktním způsobem nebo například využít řady zákaznických soutěží.

 

 

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010