BENU lékárny obhájily již třetím rokem po sobě prestižní mezinárodní ocenění Superbrands 2018

Společnost BENU, která provozuje v ČR síť 211 lékáren, se stala jednou z mála spotřebitelských značek působících na českém trhu, které na základě přísných kritérií získaly  již potřetí za sebou ocenění Superbrands 2018. O udělení tohoto titulu rozhoduje v několika výběrových kolech odborná komise složená z expertů z oblasti byznysu, komunikace, marketingu, médií a marketingového výzkumu. Letošní ocenění je pro BENU již třetím v řadě. Do úzkého spektra oceněných značek působících na našem trhu se dostane na základě přísných kritérií jen zlomek vyvolených. Posuzovány jsou parametry jako známost, budování brandu, inovace či prestiž.

„Těší nás, že jsme znovu prokázali, že BENU nijak neslevilo ze svých kvalit a BENU se i nadále řadí mezi elitními značky působících na tuzemském trhu,“ říká generální ředitel společnosti BENU Česká republika Sebastian Ring.

Kromě obvyklých lékárenských služeb nabízí BENU Lékárny řadu nových nadstandardních služeb jako online lékové poradenství, screening diabetu nebo testování na Alzheimerovu nemoc. Všechny nové lékárny mají vlastní moderní laboratoře a tradiční farmaceutické řemeslo lékárníci rozhodně nezapomněli – individuální přípravu léků, tedy příprava léků pacientovi na míru, je v lékárnách BENU stále na denním pořádku.

 

Zdroj a foto: BENU

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010