Prodejna Lidl ve Frýdku-Místku projde modernizací

Prodejna Lidl ve Frýdku-Místku v ulici Frýdlantská bude od středy 19. září na několik týdnů uzavřena. Důvodem je plánovaná modernizace, během které bude vylepšen nejen interiér, ale také venkovní parkoviště. Nová bude i pekárna.

Prodejnu čeká osmitýdenní proměna. Zákazníkům přinese vzdušnější a přehlednější prostor a tím pádem větší komfort během nakupování. Zaměstnancům pak změny zjednoduší manipulaci se zbožím, obsluhu zákazníka a v neposlední řadě údržbu prodejny. Úprav se dočká i jejich zázemí.

Proměna bude patrná na první pohled. Vstup do prodejny bude vybaven moderním zádveřím. Interiér budovy bude prostorný a prosvětlený. Na stěnách budou viset 3D grafické nápisy, které usnadní orientaci na prodejní ploše, příjemný pocit z nákupu pak umocní dominantní šedá barva, použité LED osvětlení či dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu. Díky zvoleným barvám také lépe vynikne vystavené zboží. Zákazníci se dále mohou těšit na širší nabídku čerstvých potravin a pečiva, a nebo pokladny s velkým odkládacím prostorem. Zakoupit si budou moci také teplé nápoje z automatu na kávu (Lidl to go) vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl.

Touto modernizací chceme našim zákazníkům i ve stávající prodejně poskytnout výhody prodejen nové generace, které stavební technologie této budovy umožňují. Věříme, že příjemnější a pohodlnější nakupování ocení,“ okomentovala modernizaci prodejny mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Prodejna bude uzavřena do 9. listopadu. Během její rekonstrukce mohou zákazníci využívat druhou prodejnu Lidl ve Frýdku-Místku v ulici Horymírova, případně navštívit prodejny v Havířově či Ostravě.

 

Zdroj a foto: LIDL

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010