R2B2 představuje nový nástroj pro tvorbu nativní reklamy

Technologická společnost R2B2, která provozuje digitální reklamní síť, představuje nový nástroj pro tvorbu nativní reklamy. 

Pro jednoduchou tvorbu nativní reklamy představuje společnost svůj nástroj, který nazývá R2B2 Native Generator. Jde o online nástroj, v němž si zadavatel jednoduše během 3 kroků vytvoří své reklamní sdělení, které dále nahraje do nákupního softwaru Adform.

Náš Native Generator výrazně zjednodušuje proces výroby nativní reklamy a je navíc uzpůsoben tak, aby zadavatel dosáhl se svým sdělením tzv. supernativity. Tu si může okamžitě ověřit přímo v generátoru, kde vidí výslednou podobu kreativy zasazenou do obsahu webové stránky,“ říká František Bauma, šéf produktu ve společnosti R2B2.

Nativní reklama patří mezi formáty, které by měly ovlivnit vývoj displayové reklamy v následujících letech. Její čtyřnásobný růst v loňském roce podle Průzkumu inzertních výkonů SPIR tento trend již potvrzuje. Tomuto reklamnímu formátu věří i společnost R2B2, která už vloni představila takzvanou „supernativní” reklamu. Ta se dokáže přizpůsobit většině webových stránek, které jsou připojeny do sítě R2B2 Multiscreen. Kreativa obsahující obrázek s titulkem a popiskem tak zapadá perfektně do obsahu stránky, není rušivá a vytváří dojem organického obsahu s daným médiem.

Generátor najdete zde.

 

Zdroj: R2B2

Foto: mano.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010