Tesco spustilo novou mobilní hru – Moje malé Tesco

Obchodní řetězec Tesco představil v České republice novou mobilní hru, která přináší šanci nahlédnout do zákulisí a stát se virtuálním manažerem obchodu.

Tesco zareagovalo na stále rostoucí popularitu mobilní a tabletové zábavy a představilo českým zákazníkům novou hru s názvem Moje malé Tesco. Principem hry je vedení prodejny Tesco se vším, co k této roli patří. Dostupná je pro všechna zařízení se systémem Android, iOS i Windows a hráči si jí mohou zahrát kdykoli a kdekoli, samozřejmostí je hra v off-line herním režimu.

screenshot - 5 - smaller

Pohled do zákulisí obchodů Tesco

Hra nabízí možnost vyzkoušet si pozici vedoucího prodejny.

„Moje malé Tesco přináší skvělou zábavu pro novou generaci příležitostných hráčů, kteří nyní mohou nahlédnout do poutavého zákulisí našich obchodů,“ říká Iva Křížová, manažerka oddělení Digital společnosti Tesco v České republice.

„Hru jsme nedávno spustili také v Maďarsku a během krátké doby zde aplikace zaznamenala na 300 tisíc stažení. Doufáme, že čeští zákazníci přijmou Moje malé Tesco se stejným nadšením,“ dodává Tamás Orcifalvi, který má na starosti online komunikaci společnosti Tesco pro střední Evropu.

Hráči jakožto manažeři obchodu Tesco musí nejprve postavit prodejnu a rozmístit regály a pokladny. Dále je jejich úkolem objednávat a doplňovat zboží, zaměstnat pracovníky a samozřejmě co nejlépe obsluhovat zákazníky. Ve své virtuální hře najdou hráči i limitované nabídky, které jsou zákazníkům k dispozici ve skutečných prodejnách. Stejně tak jako sezónní produkty.

„Hra navíc umožňuje zákazníkům držet krok s tím, co se právě děje v reálném světě Tesco. Hráči mohou vidět nejnovější nabídky a produkty virtuálně, a vše potom srovnávat se skutečností v obchodech Tesco v jejich okolí. Věříme, že aktuálnost hry bude zákazníky překvapovat a hlavně bavit,“ dodává Iva Křížová.

screenshot - 1 - smaller

Hraje celá rodina

S více než 100 úrovněmi, 80 postavami a novými úkoly každý týden bude Moje malé Tesco zdrojem nekončící zábavy pro všechny uživatele. Ti pak mohou zapojit i další hráče a vytvořit takzvanou multiplayerovou hru, která dovoluje virtuálně obchodovat s přáteli a rodinou, přijímat denní výzvy a rozběhnout soutěž o nejúspěšnější obchod.

„Cíl hry je jasný – mít spokojené zákazníky a zvyšovat odbyt zboží,“ uzavírá Iva Křížová.

Hra Moje malé Tesco je dostupná pro mobilní zařízení se systémem Android, iOS a Windows, stačí si stáhnout aplikaci na této adrese.

screenshot - 4 - bigger

Herní prvky

  • Možnost vytvoření komunity s přáteli a známými
  • Více než 100 úrovní a 80 postav
  • Žebříček úspěšnosti na základě týdenní prodejnosti zboží ve virtuální prodejně

Technický popis

  • Hra je dostupná pro zařízení se systémem Android, iOS i Windows
  • Hraní on-line i off-line
  • Možnost napojení na Facebook
  • Hra také pro více hráčů

screenshot - 2 - smaller

Naše redakce portálu oceňuje tyto zajímavé a netradiční aktivity společnosti Tesco, které nejen přitáhnou mediální pozornost k tomuto řetězci, ale také umožní zákazníkům i ostatním zábavnou formou přiblížit každodenní chod supermarketu.

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010