Lidl bude vařit online s Romanem Paulusem

Příští týden ve čtvrtek 18. 8. 2016 od 19 hodin si budou moci lidé připravit společně s michelinským kuchařem Romanem Paulusem filety z lososa s bazalkovým ragú.

jídlo

Živý přenos bude probíhat na speciálním kanále Youtube, kde se diváci budou moci Romana Pauluse ptát online na vše, co je zajímá na téma „ryby“.

Ingredience a postup přípravy si již nyní každý může nastudovat zde.

 

Roman Paulus, aktuálně šéfkuchař hotelu Radisson Blu Alcron, pod jehož vedením získala restaurace Alcron třikrát Michelinskou hvězdu a držitel titulu Kuchař roku 2009–2010, přišel do Alcronu z pražského hotelu Hilton, kde působil na pozici Sous Chef restaurace Czech House Grill & Rotisserie.

V předešlých letech prošel několika významnými profesními školeními, například The Emirates Academy of Hospitality Management, která je odnoží nejznámější hotelové školy světa Ecole Hoteliere de Lausanne. Rovněž se účastnil stáží v restauracích oceněných Michelinskou hvězdou (La Pergola v Římě či Maison du Boeuf v Bruselu).
Roman Paulus a Marcel Ihnačák jsou tvářemi Lidlu jak na letácích, tak také v online prostoru a na sociálních sítích, kde připravují ze zadaných potravin zajímavé recepty.

 

Zdroj: Lidl, Hotel Alcron

Foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010