Největší český outlet Prague The Style Outlets otevře v dubnu

Nový outlet nedaleko pražského letiště, Prague The Style Outlets, otevře své dveře zákazníkům již 26. dubna 2018. Projekt realizuje druhý nejvýznamnější provozovatel outletových center v Evropě společnost NEINVER, která se specializuje na investice, vývoj a správu nemovitostí. V první fázi nabídne až 115 obchodních jednotek, ve kterých budou zastoupeny lokální i mezinárodní módní značky. Celý projekt, jehož druhá fáze přinese rozšíření až na 190 jednotek, vytvoří 600 –700 pracovních příležitostí. Celková investice přesahuje 70 mil. EUR. 

Nový outlet poskytne prémiové značky, nadstandardní služby, a zajímavé interiéry inspirované historickou Prahou. Jednou z jeho dalších výhod je lokalita – necelých 5 minut od Letiště Václava Havla, 25 minut z centra města a v přímém napojení na dálnici D7. V první fázi projektu bude otevřeno až 115 obchodních jednotek na ploše téměř 20 000 m2 a centrum nabídne až 2 400 parkovacích míst. Ve finální fázi pak bude Prague The Style Outlets rozšířen na téměř 30 000 m2 se skoro 190 obchodními jednotkami. Největší outletové centrum v České republice nabídne i řadu služeb a vybavení, jako je dětský koutek, venkovní park, bezplatná Wi-Fi nebo vrácení DPH pro návštěvníky ze zemí mimo EU.

Věříme, že zákazníkům nabídneme nejen trvale výhodné ceny, ale také zážitek z nakupování a moderní a stylové kolekce. Prague The Style Outlets bude outlet mezinárodního formátu. Čeští zákazníci už tak nebudou muset za výhodnými nákupy jezdit do zahraničí,“ uvádí Sebastian Sommer, Business Development Director pro Evropu ve společnosti NEINVER a dodává: “Projekt zákazníkům představí unikátní zážitek, který The Style Outlets přináší. Ten dotváří zajímavé a příjemné prostředí spolu s komplexní nabídkou služeb pro zákazníky. Otevření centra bude také doprovázeno rozvinutím veřejných služeb.

Prague The Style Outlets je společným projektem společností The Prague Outlet a NEINVER, která se specializuje na investice, vývoj a správu nemovitostí a je druhým nejvýznamnějším provozovatelem outletových center v Evropě a tím největším ve Španělsku a v Polsku. „Otevření centra bude milníkem v naší expanzivní strategii, která se zaměřuje na outletová centra v blízkosti hlavních evropských měst se silnými spádovými oblastmi z hlediska počtu obyvatel, turistického potenciálu, hospodářského růstu a dopravních spojů. V současné době spravujeme 15 outletových center s celkovou pronajímatelnou plochou 293 500 m². Věřím, že Praha bude naší další úspěšnou lokalitou,“ říká Sebastian Sommer.

Projekt nabídne 600 až 700 různých pracovních příležitostí a společnost NEINVER zároveň plánuje uspořádání pracovního veletrhu před samotným otevřením centra.

 

Zdroj a foto: NEIEVER

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010