Lidl postavil již šedesáté Rákosníčkovo hřiště

Řetězec Lidl postavil již šedesáté Rákosníčkovo hřiště, tentokrát v Hostivici. Zahájil tak další ročník, ve kterém jejich počet zaokrouhlí na sedmdesát. 

LIDL - Rákosníčkova hřiště - logo

První Máj oslavili obyvatelé města Hostivice netradičně – dětským dnem na Rákosníčkově hřišti, které si místní obyvatelé vybojovali v hlasování společnosti Lidl. Nové hřiště vyrostlo v ulici U Zámecké zdi a v neděli 1. května bylo za účasti vedení města a společnosti Lidl slavnostně otevřeno.

Děti si mohly vyzkoušet nové houpačky a prolézačky s motivem Rákosníčka i vlastnoručně vyzdobit plot. Čekal je bohatý program včetně vystoupení Michala z Kouzelné školky.

Nové dětské hřiště v hodnotě 1,5 milionu korun vybojovali Hostivičtí v hlasování společnosti Lidl. Hlasovali poctivě celý únor a s 29 114 hlasy vyhráli nejen ve své kategorii měst do 10 tisíc obyvatel, ale úplně celé letošní hlasování.

O výsledcích hlasování jsme informovali v březnovém článku.

rakos_hostivice_1302sam_3123 - klaun-small

Rákosníčkovo hřiště v Hostivici je prvním letošním hřištěm, celkově ale již šedesátým. Lidl je staví již pátým rokem. Letos jich postaví jedenáct a zaokrouhlí tak jejich počet na celkových sedmdesát. Dalšími městy budou Nový Bydžov, Kralupy nad Vltavou, Slaný, Roudnice nad Labem, Mnichovo Hradiště, Prostějov, Vsetín, Brno, Praha 11 a Praha 13.

Při realizaci konceptu se společnost Lidl spojila s autorem oblíbené kreslené postavičky Zdeňkem Smetanou, který byl nápadem nadšen a podpořil ho. Dětská hřiště se symbolem pohádkového Rákosníčka jsou určena zejména dětem předškolního věku a nabízí k aktivnímu hraní velkou prolézačku, pískoviště, šikmou horolezeckou stěnu, lanovou překážku, a nechybí ani kolotoč a houpačky. Na oplocené hřiště se vešel i domeček, své místo tu mají i lavičky a zpevněná plocha pro kočárky.

 Více informací o projektu najdete zde.

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010