ZŠ Cimburkova v Praze 3 získala od Lidlu 111 750 korun

Základní škola Cimburkova v Praze 3 obdržela vítaný dárek. Díky nákupům během prvního dne otevření nové prodejny v Praze u metra Želivského, kterou najdou zákazníci na rohu ulic Vinohradská a U Vinohradské nemocnice, získala od společnosti Lidl 111 750 korun. Za tuto částku pořídí novou výpočetní techniku pro své žáky. 

Nákupy v nové prodejně Lidl v Praze 3 u metra Želivského mohli zákazníci 21. ledna využít pro dobrou věc. Z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den totiž společnost Lidl věnovala 50 Kč ve prospěch místní mateřské školky. Zástupci školy společně se svými žáky se tak 17. května mohli radovat z částky 111 750 Kč. Za darované peníze škola nakoupí nové počítače.

 „Pro nás je podpora této základní školy především radost, protože víme, že věnované peníze najdou dobré využití. Zásluhu na této vysoké částce mají ale především obyvatelé Prahy 3, kteří na otevření prodejny dorazili v hojném počtu, a za to jim moc děkujeme,” okomentovala darovanou částku mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010