Znojemský Lidl získal ocenění za kvalitu

Prodejna Lidl ve Znojmě v ulici Přímětická bodovala v prestižní soutěži Diamantová liga kvality. Nově ji náleží certifikát Držitel ocenění Diamantové ligy kvality. Ocenění převzali zástupci prodejny na slavnostním galavečeru Diamantové ligy kvality, který se konal ve čtvrtek 24. ledna v Kaiserštejnském paláci v Praze.

„Ocenění nás samozřejmě těší. Největší zásluhu na tomto úspěchu má přitom všech 29 zaměstnanců prodejny, díky kterým se sem zákazníci rádi vracejí,“ uvedla tisková mluvčí společnosti Zuzana Holá.

Znojemská prodejna byla otevřena v říjnu roku 2008 a dlouhodobě se těší přízni zákazníků. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejny také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu.

Diamantová liga kvality je společným projektem Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR a Ministerstva průmyslu a obchodu, který podporuje vláda České republiky a je součástí Národní politiky kvality.  Soutěž proběhla letos již potřetí. Prodejny jsou hodnoceny nezávislými auditory na základě mnoha parametrů, jako jsou legislativní pravidla, hygienické podmínky nebo znalosti a vstřícnost zaměstnanců.

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010