Zákazníci Lidlu se na hory vybaví společně s Ester Ledeckou

Novou kolekci zimního oblečení Lidlu představí vrcholová sportovkyně Ester Ledecká. Akci zahajuje nabídka dětského oblečení, které bude v prodejnách Lidl k dostání od následujícího týdne.

Tváří kampaně, která v prodejnách začíná od 17. října a na e-shopu o týden dříve, se stala  slavná česká lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká.  „Jsem velmi ráda, že prostřednictvím této kolekce mohu přispět a podílet se na propagaci a dostupnosti sportu mezi dospělými i dětmi,“ popisuje sportovkyně. Spolupráci uvítal i jednatel společnosti Michal Farník. „Těší nás, že se nám pro tuto kampaň podařilo získat právě Ester, kterou společnost Lidl podporuje. Ester je symbolem zimních sportů, které – stejně jako Ester – miluje obrovské množství našich zákazníků,“ přibližuje. V reklamních spotech ji pak doprovází oblíbený herec a moderátor Marek Vašut, který je s produkty Lidlu dlouhodobě spjatý.

Marek Vašut a Ester Ledecká

V nabídce všech prodejen Lidl i e-shopu bude funkční spodní prádlo, lyžařské bundy, kalhoty i rukavice. V rámci tří akčních nabídek plánovaných v průběhu října a listopadu budou mít zákazníci možnost pořídit kompletní zimní výbavu sobě i svým potomkům. Vybrané kusy budou označeny pečetí doporučení expertů společně se jménem Ester Ledecké.

Kromě oblečení budou do nabídky zařazeny také lyžařské helmy, batohy, sluneční brýle i zimní obuv vhodná pro pobyt na horách. „Chceme našim zákazníkům nabídnout vhodnou a kompletní výbavu na zimní sporty a zároveň ukázat, že může být kvalitní a za přijatelnou cenu,“ upřesňuje Michal Farník.

Zdroj a foto: Lidl

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010