Rohlík.cz nabízí originální italské gelato a pochoutky od nejpopulárnějších českých cukrářů

Pryč jsou doby, kdy se dalo pravé gelato ochutnat jen v Itálii. Na poctivou zmrzlinu už není nutné stát dlouhou frontu v rozpálených ulicích. Rohlík.cz rozšířil sortiment o laskominy od vyhlášených českých i zahraničních cukrářů, ale také o BIO nebo RAW zmrzliny.

Některé druhy se jinde v Česku vůbec neprodávají, dodávky jsme si museli vyjednat přímo z Itálie. Z nákupních čísel pozorujeme, že alternativní a kvalitní zmrzliny jsou velmi oblíbené,“ prohlásil Michal Perlík, manažer nákupu čerstvých potravin. Veškeré zboží doručí kurýři mražené tam, kam si zákazníci přejí – třeba domů, na zahradu či na chalupu.

Tradiční receptura, ruční plnění, prvotřídní suroviny, jedinečná chuť. V největším domácím e-shopu s potravinami si vyberou zmrzlinu i opravdoví fajnšmekři. Rohlík.cz se dlouhodobě zaměřuje na potraviny od prověřených lokálních dodavatelů a farmářů, nyní do svého sortimentu zařadil také kvalitní české zmrzlináře. Exkluzivně nabídne prémiovou pražskou cukrárnu a zmrzlinárnu Ollies, zmrzliny ze Světozoru, či pravé italské gelato od proslulé firmy G7 vyrábějící také značky Gelato Madre a Siviero Maria.

Máme celkem 14 druhů gelata, které si vozíme přímo z Itálie. Ty zmrzliny jsou vyráběny podle tradičních postupů, které se tam dědí z generace na generaci,“ prohlásil Michal Perlík. „Dva produkty jsou dokonce v bio kvalitě v ekologických obalech, což v Česku jen nekoupíte. I proto je o ně velký zájem,“ uvedl Michal Perlík.

Nejoblíbenější domácí online prodejce potravin nabízí také RAW zmrzliny bez jakýchkoliv živočišných složek. Jde o ledové potěšení (např. banánové, ananasové, čokoládové) od značky Rawito. „Umožňujeme tak mlsat i těm, kteří jsou na různých dietách,“ dodal Perlík.

Ze zvýšené poptávky o novinky vyplývá, že zákazníci čím dál více přechází od tradičních značek k alternativnějším variantám.

Lidi chtějí vyzkoušet také jiné chutě. Populární jsou zejména rodinná balení ve vaničkách a multipacky. Vozíme je mražené v tom nejlepším stavu,“ tvrdil Michal Perlík. Online supermarket nově doručuje v těchto vedrech také vychlazená vybraná výčepní piva v plechovce a prosecco.

Zdroj a foto: Rohlík.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010