Rohlík.cz dováží maso z lokálních farem zákazníkům přímo na zahradu

Grilování nebylo nikdy snadnější. Zákazníci, kteří si objednají maso na Rohlík.cz, ani nestihnou pořádně nažhavit uhlíky a už mají na zahradě vyzrálé kousky od těch nejlepších českých farmářů či proslulé argentinské steaky. Stále populárnější jsou speciální druhy mas, které v kamenných obchodech chybí.

Prodeje lokálních mas stouply oproti loňskému roku trojnásobně. Lidé si je v současné době objednávají do měst nebo na chaty společně s vychlazenými nápoji,“ prohlásil Michal Perlík, manažer nákupu čerstvých potravin. Rohlík.cz doručí vše na grilování na libovolné místo
v rámci svých rozvozových oblastí již za 2 hodiny.

Podle spotřebitelského výzkumu více než padesát procent zákazníků Rohlík.cz preferuje při pravidelném nákupu masa od místních farmářů či z BIO chovů. To se také odráží v objednávkách na grilování. Na online supermarketu jsou žádaná zejména masa od českých farmářů či řezníků, jako jsou Meatpoint, Naše Maso, The Real Meat Society či Ecoproduct.

Proto jsme se s našimi dodavateli domluvili, aby nám letos připravili speciální řezy pro grilování. Máme v nabídce jak speciální řezy masa, tak i marinované kusy masa, které stačí na gril pouze položit,“ popsal Michal Perlík.

Farmáři spolupracující s Rohlík.cz nepoužívají žádnou chemii, zvířata chovají přirozeným způsobem bez antibiotik a hormonů, navíc v bezstresovém prostředí na volných pastvinách.

Na chuti a kvalitě se taková péče samozřejmě projeví. Je to něco zcela jiného než maso na grilování z velkoprodukce,doplnil Perlík, který nově nabízí také argentinská steaková masa.

Chataři objevují kouzlo online nákupů

V letních měsících jsou velmi oblíbené objednávky do chatových oblastí. Největší internetový prodejce potravin se už druhým rokem zaměřuje na lokality kolem Štěchovic, Slap, Karlštejna, Mělníka nebo Sázavy. Objednat zboží mohou lidé také ze širšího okolí Brna, Plzně, Pardubic, Hradce Králové nebo Liberce.

Nejčastěji jim kurýři dováží právě maso na grilování společně s vychlazenými nápoji. Nově v těchto vedrech doručujeme vychlazená vybraná výčepní piva v plechovce či prosecco,“ dodal Perlík. Zákazníci si mohou objednat i grilovací uhlí nebo ekologické jednorázové nádobí z rozložitelných materiálů.

Zdroj a foto: Rohlík.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010