Pribináček slaví 65 let s novinkou Pribináček Kapsík

Je tomu už 65 let, kdy v roce 1954 vznikl u Přibyslavi tradiční dezert pro děti z tvarohu a smetany s názvem Pribináček. Jeho známý slogan „Pramen zdraví z Posázaví“, mimo jiné používaný už od samotného roku 1954,se velmi výrazně objevil v roce 1977 v dětském filmu Ať žijí duchové.  Společnost Savencia Fromage & Dairy, výrobce této oblíbené dětské pochoutky nyní přichází s novinkou Pribináček Kapsík.

Za posledních 65 let prošel obal Pribináčka celkem jen sedmi změnami. Přičemž do roku 1990 se prodával jen v jednom obalu. Od roku 1994 se poprvé začíná objevovat v marketingové komunikaci Kocourek.

Nyní společnost Savencia Fromage & Dairy, a.s. přichází s novinkou Pribináček Kapsík. Jedná se jen o nový obal, nejde o změnu receptury výrobku. Pribináček Kapsík je k dispozici ve dvou provedeních – příchuť kakao a příchuť vanilka.

Výhodou nového balení v podobě kocourka je jeho praktičnost – dobrý tvar pro dětské uchopení, velký uzávěr a především balení vydrží až 6 hodin mimo chladničku.

Ještě do konce letošního roku uvede výrobce dvě novinky – Pribináčka v limitované edici s příchutí borůvky a s příchutí kakao-kokos.

Zdroj a foto: Savencia Fromage & Dairy

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010