LG TV 2019 se dočkají aktualizace

Společnost LG Electronics (LG) v minulém týdnu oznámila, že počínaje 25. červencem zaručí nová aktualizace podporu technologií Apple AirPlay 2 a Apple HomeKit na nejnovějších televizorech značky. Tím se LG stává vůbec prvním globálním výrobcem televizí, který HomeKit podporuje. Tyto aktualizace se týkají modelů televizí vyrobených v letošním roce, konkrétně LG OLED, NanoCell TV a UHD s podporou ThinQ AI.

Díky technologii AirPlay 2 si mohou majitelé televizorů LG AI 2019 ze zařízení iPhone, iPad a Mac pohodlně streamovat obsah přímo do svých televizorů, a to včetně podpory formátu Dolby Vision. V aplikaci Apple TV si mohou zákazníci vybírat ze svých oblíbených filmů a televizních pořadů nebo prohlížet fotografie přímo na televizní obrazovce. K poslechu se pak nabízí například Apple Podcasts, Apple Music či oblíbená hudba z knihovny. Díky spojení špičkového LG televizoru s umělou inteligencí a reproduktory kompatibilními s AirPlay 2, mohou uživatelé zažít opravdu unikátní podívanou.

Systém HomeKit navíc umožňuje uživatelům pohodlně ovládat vlastní chytrou domácnost přímo ze svých Apple zařízení, a to pomocí aplikací Home nebo Siri. LG televizory s ThinQ lze snadno napojit k Home aplikaci, ze které mají uživatelé přístup k základním funkcím televizoru, jako je napájení, ovládání zvuku či zdroje obsahu. Televizory LG AI lze zároveň přidat do předvolených scén domácnosti i do uložených automatizací spolu s dalším HomeKit příslušenstvím.

„Těší mě, že se naše společnost snaží svým zákazníkům poskytnout kromě špičkových technologií i prvotřídní služby,“ říká Tereza Holdová, Marketing Manager Home Entertainment pro Českou republiku a Slovensko a dodává: „Podpora AirPlay 2 a HomeKit demonstruje náš závazek nabízet spotřebitelům ten nejlepší možný zážitek ze sledování oblíbených pořadů. Bezkonkurenční obraz je pro nás už samozřejmostí.“

Technologie Apple AirPlay 2 a HomeKit jsou dostupné na televizorech LG OLED a Nano-Cell ve 140 zemích již od minulého týdne, přičemž další aktualizace budou pokračovat v nadcházejících týdnech.

Zdroj a foto: LG Electronics

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010