Již zítra proběhne čtvrtý ročník Dne soukromého podnikání

MAKRO Cash & Carry ČR spouští zítra, 8.října, již 4. ročník Dne soukromého podnikání. Letošní ročník se ponese v duchu oslavy všech podnikatelů, kteří se zapojí, se vzkazem „Bez vás to prostě nejde“. Kampaň posiluje přítomnost akce v digitálním prostředí.

Podnikatelé se mohli do konce září na tuto oblíbenou pravidelnou akciza zaregistrovat bez ohledu na lokalitu nebo obor svého podnikání. Svým nepostradatelným zákazníkům zaregistrovaní živnostníci nabídnou 8. října nejrůznější speciální akce, například slevu, speciální menu nebo produkt zdarma.

„Den soukromého podnikání pomůže podnikatelům získat nové zákazníky a udělat radost těm stávajícím. MAKRO zapojené živnostníky podpoří propagací akce, díky které se koncoví zákazníci dozví o speciálních nabídkách podniků v jejich okolí. Letos se navíc zaměřujeme na posílení přítomnosti akce v online prostředí. Drobní podnikatelé mají o digitalizaci zájem a my jim s tím chceme pomoci,“ přibližuje benefity akce manažerka komunikace MAKRO Romana Nýdrle.

Kampaň zacílená na spotřebitele, která odstartovala 1. září a končí právě dnes., se zaměřila především na digitál. Spotřebitele vyzvala k vyhledání nabídek v jejich okolí vedle samotného webu, prostřednictvím online reklamy a na sociálních sítích.

Zdroj a foto: MAKRO Cash & Carry ČR

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010