Burger King roste a otevírá další pobočku v Praze

Americký řetězec restaurací s rychlým občerstvením Burger King otevírá novou pobočku na Masarykově nádraží v Praze. Cestující se tak budou moci zastavit třeba na legendární Whopper nebo na další prémiové na ohni grilované burgery.

Restaurace je nově otevřena ve vestibulu Masarykova nádraží, jehož celé prostory prochází komplexní revitalizací. „Půjde o relativně malou restauraci, kdy jsme při realizaci museli improvizovat. Například část zázemí bude umístěna v horním patře,“ Jan Mráz, ředitel společnosti BK Team a jedním dechem dodává, že nabídka ale bude stejná jako v ostatních restauracích, zákazníci si tak budou moci vychutnat své oblíbence. Vchod do restaurace bude možný jak z vestibulu, tak venkem z ulice.

Letošní rok je pro značku Burger King v Česku ve znamení expanze. Během letoška by se mělo otevřít celkem sedm poboček. Kromě pobočky na Masarykově nádraží, nedávno otevřeli pobočky v Pardubicích a v Liberci.

Každý den navštíví restaurace Burger King po celém světě více než 11 milionů lidí. Franšízu značky s historií sahající do roku 1953, začala provozovat společnost BK Team, a.s. v roce 2009. K září 2019 stojí po celé republice celkem 27 restaurací této značky, 5 jich provozuje přímo BK Team.

Zdroj a foto: JLV

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010