BILLA otevírá novou prodejnu ve Světlé nad Sázavou

Společnost BILLA otevírá novou prodejnu v Zámecké ulici ve Světlé nad Sázavou. Jedná se tak o její 11. supermarket na Vysočině. Stejně jako v ostatních supermarketech tohoto řetězce, i zde zákazníci naleznou širokou nabídku kvalitních a čerstvých produktů, křupavé pečivo a potraviny od tuzemských výrobců nebo regionální speciality v regálu s označením BILLA Regionálně. 

Nová prodejna BILLA se otevře veřejnosti ve středu 25. září 2019. Zákazníci se mohou těšit na sortiment čerstvých a kvalitních produktů a privátních značek BILLA na prodejní ploše o téměř 900 m2. K pohodlnému nákupu přispěje i 59 parkovacích míst včetně míst pro rodiče s dětmi a hendikepované.

„Konec letošního roku se v BILLE ponese ve znamení expanze. Supermarket ve Světlé nad Sázavou je v pořádí 3., který otevíráme a dalších 8 ještě do konce roku otevřeme. Nepolevujeme tak v naší dlouhodobé strategii přiblížit se ještě více zákazníkům, kteří naše supermarkety vyhledávají, a podpoře tuzemských dodavatelů a regionálních výrobců prezentovat jejich zboží v našich prodejnách. Produkty od regionálních producentů naleznou zákazníci již tradičně v našem speciálním regálu BILLA Regionálně. V sortimentu nechybí rovněž produkty našich privátních značek, z nichž 6 letos zvítězilo v programu Volba spotřebitelů,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Nová prodejna ve Světlé nad Sázavou bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 20.00 hodin, v neděli pak od 8.00 do 20.00 hodin.První den čeká na návštěvníky drobná pozornost, každý zákazník obdrží nákupní tašku zdarma, při nákupu nad 500 korun i šumivé víno. Pro děti je první den připraveno jako pozornost sladké jablko.

Zdroj a foto: REWE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010