Albert představil unikátní Klub 25

Řetězec Albert ocenil na šedesát svých kolegů z prodejen, distribučních center i centrály řetězce, kteří ve společnosti pracují více než čtvrt století, a uvedli je do jedinečného Klubu 25.

Slavnostní předávání se uskutečnilo na konci listopadu v prostorách Novoměstské radnice v Praze. Večerní ceremoniál se stal vyvrcholením celodenního setkání plného zážitků, které Albert pro své dlouholeté kolegy připravil. Na účastníky čekala netradiční procházka filmovou Prahou a nechyběla ani exkluzivní projížďka historickou tramvají.

Oceněným kolegům osobně poděkoval a přivítal je do unikátního Klubu 25 generální ředitel řetězce Albert Jesper Lauridsen. Ceny v podobě designové trofeje z broušeného skla a oficiální plakety pak slavnostně předali personální ředitel Ctirad Nedbálek a ředitel pro operativu Michal Pavelka.

Albert působí na českém trhu více než 27 let. První obchod, novodobý supermarket Mana, přivítal zákazníky 6. června 1991 v Jihlavě. Řetězec zaměstnává na různé pracovní úvazky 17 tisíc lidí, z nichž přibližně 1 700 ve společnosti pracuje více než 15 let.

 

Zdroj a foto: Ahold

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010