Starbucks otevřel první kavárnu na Slovensku

První kavárna Starbucks na Slovensku byla poslední květnový den otevřena v nákupním centru Aupark, v partnerské spolupráci se společností AmRest. Slovenští zákazníci tak mají poprvé možnost vychutnat si lahodnou, baristy ručně připravenou kávu v krásné a příjemné nové kavárně.

Rok poté, co společnost Starbucks začala na Slovensku s experimentem v rámci automatů na čerpacích stanicích, a po oznámení plánů na otevření první provozovny na Slovensku (psali jsme zde), nastala tato událost v poslední květnový den.

Starbucs -Bratislava - tabule

Nová kavárna v Bratislavě uvítala své první návštěvníky krátce po 10. hodině dopoledne. Slavnostní otevření proběhlo přestřižením stuhy rukou prezidenta společnosti AmRest Adama Mularuka, který u této příležitosti pronesl:

AmRest otevírá první kavárnu Starbucks na Slovensku formou licenční smlouvy se Starbucks. Doufáme, že si místní zákazníci zamilují jedinečnou atmosféru Starbucks a jeho vynikající zákaznický servis a že s námi budou sdílet vášeň pro kávu té nejvyšší kvality.“

Starbucs -Bratislava - provoz

Kavárna Starbucks v Auparku byla navržena tak, aby odrážela životní styl komunity, které bude sloužit, a také jako oslava historie značky Starbucks. Jako hold první kavárně Starbucks na Slovensku je u vchodu kresba první kavárny Starbucks na Pike Place Market v Seattlu. Design kavárny připomíná také mytologii spojenou se sirénou v logu Starbucks a s Bílou velrybou.

Hlavními rysy interiéru jsou na zakázku vyrobené tapety s motivem větví kávovníku a černobílé fotografie zobrazující pěstování kávy. Za barem se nachází klidnější zóna se dvěma podlouhlými stoly a dlouhou pracovní deskou, která podporuje větší propojení mezi zákazníky a zaměstnanci.

Touto novou kavárnou slaví AmRest svou již 250. kavárnu Starbucks ve střední Evropě. Jsme hrdí na partnerství s AmRestem v tomto regionu a těšíme se na otevření dvou dalších krásných kaváren do konce roku,“ doplňuje Rhys Iley, viceprezident Starbucks.

Tato noví kavárna Starbucks v bratislavském Auparku má rozlohu 220m2 a zákazníkům nabízí celkem 119 míst na sezení.

V tomto roce je naplánováno otevření dalších kaváren, zatím jen v rámci Bratislavy. Druhá provozovna má být brzo otevřena v nákupním centru Eurovea.

 

Zdroj: bratislava.dnes24.sk, metropola.zenskyweb.sk, mano.cz

Foto: metropola.zenskyweb.sk

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010