Společnost ADLER Czech otevřela showroom v Rize

Svůj další showroom oficiálně otevřel koncem března tuzemský lídr reklamního textilu, firma ADLER Czech, a.s., tentokrát v největším pobaltském městě, v Rize. 

V prostorách moderního komplexu kancelářských budov VALDO CENTER v Bauskas street, který je nedaleko historického centra lotyšského hlavního města, připravila firma pro své zákazníky slavnostní prezentaci spojenou s přátelským setkáním.

Nový showroom má za cíl pomoci našim zákazníkům v jejich byznyse a je jednou z cest, jak se jim v rámci našeho prodejního modelu víc přiblížit,“ říká marketingová ředitelka společnosti Martina Weberová. Vedle stávajícího produktového portfolia, pravidelně doplňovaného novinkami, naleznou klienti v novém reprezentačním prostoru také podpůrné marketingové materiály. Slavnostního otevření se aktuálně zúčastnili zástupci dvacítky TOP společností pobaltských republik, které s firmou ADLER spolupracují. Seznámili se nejen s novinkami všech značek pro jarní a letní sezonu, které byly prezentovány formou fashion show, ale také s rozsáhlou podnikatelskou nabídkou společnosti ADLER v rámci Litvy, Lotyšska a Estonska.

Vedle nově otevřeného reprezentačního prostoru v Rize se mohou zákazníci stejně důkladně seznámit s nabízeným sortimentem v showroomech v Ústí nad Labem, Ostravě, Varšavě, Budapešti, Bratislavě a Bukurešti, v nejbližší době bude následovat i chorvatský Záhřeb.

Našim záměrem je prezentace produktů nejen v České republice, ale především v hlavních městech všech států, kde obchodujeme, případně ve skupině zemí určitého teritoria,“ vysvětluje koncept zřizování showroomů Martina Weberová.

 

Zdroj a foto: POPAI CE, ADLER Czech

Koláž: redakce

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010