Síť Konopných lékáren se na Slovensku rozrůstá

Nově franšízový koncept českých Konopných lékáren Carun Pharmacy expandoval do sousedního Slovenska. Navštívit specializované lékárny lze v Žilině, nově také v Považské Bystrici a Trnavě.  Tamní Konopné apotieky se zaměřují na konopné potravinové doplňky, kosmetiku či zdravotnické prostředky značky Carun.

Kožní problémy, tělesné bolesti a řada dalších zdravotních neduhů, které mnohé z nás sužují, lze řešit za pomoci produktů z konopí. S nabídkou pomoci a sortimentem konopných produktů mohou nově počítat také na Slovensku. Žilina se stala vůbec prvním městem, které mělo tu čest otevřít první Konopnou lékárnu na Slovensku pod názvem Konopná Apotieka. Následovaly pobočky v Považské Bystrici, kde mohou zákazníci navštívit lékárnu v obchodním domě Kocka, a v Trnavě v pasáží hotelu a restaurace MAX PLAZA.

Konopné lékárny mají ve svém sortimentu zdravotnické prostředky, kosmetiku či doplňky stravy vyrobené z legálně dostupného konopí.

Konopný boom tak ve světě pokračuje a následuje ho i Slovensko. Lidé mohou vyzkoušet zejména konopné masti, konopné koupele.

„Snažíme se lidem nabídnout léty osvědčené produkty z konopí připravené pomocí moderních technologií. Máme tak v sortimentu základní kosmetiku pro pomoc proti kožním obtížím i přípravky pomáhající s řadou onemocnění. Jsme rádi, že nyní můžeme pomoci i na Slovensku,“ vysvětluje Jiří Stabla, zakladatel sítě Konopných lékáren a majitel společnosti Carun Pharmacy,

Tým pracovníků provozovny má za úkol výrobky nejen nabízet, ale také šířit osvětu o konopí a jeho účincích. To je hlavní poslání.

Naším cílem je vrátit prostředky z konopí zpět do běžného života lidí. Konopí pomáhá vyřešit řadu zdravotních problémů díky účinným cannabinoidům. Tyto látky se v přírodě vyskytují pouze v rostlinách konopí,“ vysvětluje Jiří Stabla, zakladatel konceptu Konopných lékáren.

 

Zdroj a foto: Carun

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010