První chytrá pleťová maska nabízí péči o obličej jako v kosmetickém salonu za pouhých 90 sekund

Švédský kosmetický gigant FOREO právě zahájil prodej produktu UFO (Ur Future Obsession = vaše budoucí posedlost), první chytré pleťové masky na světě, která je nyní k dostání v České republice v prodejnách Notino a Alza.cz.

Tato nejnovější chytrá pleťová maska byla představena v lednu na veletrhu CES v Las Vegas a z pozdvižení, které vyvolala, bylo jasné, že s příchodem roku 2018 čeká obličejové masky i celý kosmetický průmysl doslova revoluce. Konec s výmluvami, že na rozmazlování své pleti nemáte čas!

Přesuňme se do dubna 2018. UFO se právě začalo prodávat na maloobchodních platformách po celém světě, což umožňuje všem kosmetickým nadšencům zažít pleťovou péči jako z kosmetického salonu s pomocí jejich vlastního přístroje UFO, a to za pouhých 90 vteřin. Přístroj je kompatibilní s dvěma aktivačními maskami na obličej FOREO UFO – denní (Make My Day) a noční (Call It A Night) a je dokonale vhodný k zařazení této procedury do každodenní péče o pleť.

V ohlasech prvních uživatelů, kteří měli možnost UFO vyzkoušet, zaznívá, že jsou masky „návykově luxusní a uklidňující a jejich použití je velmi snadné a rychlé“.

FOREO UFO kombinuje šest různých technologií, díky kterým poskytne kompletní lázeňské ošetření v prostředí domova během pouhých 90 sekund. Už nemusíte 20 minut sedět a čekat, než začne maska působit. Hyperinfuzní technologie zahřívá pleť pro otevření pórů, pulzace T-Sonic™ pomáhá aktivnímu vstřebávání účinných látek hluboko do pleti a kryoterapie uchovává účinné látky a posiluje pokožku.

Fototerapie pomocí LED diod: modrá (proti akné), zelená (rozjasňuje pleť) a červená (proti stárnutí) jsou barvy, které propůjčují UFO magickou moc. Každá procedura využívá pečlivě zvolenou kombinaci intenzity teploty a pulzace a rovnoměrně distribuuje esenci plátýnkové masky po celé ploše tváře, přičemž umožňuje účinným látkám proniknout hlouběji do pokožky pro lepší výsledky. FOREO UFO je k dostání ve třech barvách: perleťově růžová, fuchsiová a mátově zelená.

Po zapnutí přístroje se spustí jednoduchá a návyková 90sekundová procedura, při které si uživatel bez jakékoliv námahy přejíždí přístrojem po obličeji a užívá si zahřívacích, chladících a pulzačních technologií, které vyživují pleť, do hloubky stimulují póry a aktivují aroma vybrané masky.

Chytré masky UFO byly vyvinuty v Koreji, v epicentru výroby pleťových masek, a jsou vyrobené z měkkého mikrovlákenného materiálu. Každá receptura byla vytvořena s maximální péčí a obsahuje pouze ty nejčistší ingredience příznivé pro pleť. Neobsahuje žádné škodlivé látky, jako jsou parabeny, fenoxyethanol, silikony, disodná sůl EDTA a minerální olej, které se všechny vyskytují ve většině plátýnkových masek na trhu.

Make My Day je denní maska obsahující kyselinu hyaluronovou a červené řasy, která poskytuje hluboký zvlhčující účinek kombinovaný s ochranou proti znečištění pro zářivou pleť.

Call It A Night je noční maska složená ze ženšenu a olivového oleje pro výživu a revitalizaci pleti. Její receptura zvlhčuje pokožku během noci a pomáhá jí regenerovat.

Přístroj UFO je možné ještě víc zapojit do vašeho každodenního života tím, že ho spárujete s aplikací FOREO (dostupná pro iOS a Android), která umožňuje zařízení pracovat spolu s aktivačními maskami UFO. Po čtyřech letech rozsáhlého výzkumu a testování je každá receptura chytré masky spárována s jedinečnou procedurou UFO. Dohromady s aktivačními maskami UFO funguje přístroj jako orchestr. Platýnkové masky můžeme přirovnat k hraní jednotlivých melodií, ale UFO umožňuje hrát celou symfonii.

Paul Peros, generální ředitel společnosti FOREO, trvá na tom, že přístroj UFO a chytré aktivační masky UFO nejsou pouhým dalším vývojovým stupněm tradičních pleťových masek, ale že tato nová inovační technologie dokáže mnohem víc než jen prozářit pleť lidem po celém světě.

„Díky UFO jsme znovu posunuli hranice kosmetického průmyslu a nastavili velmi vysoký standard. Využili jsme nejnovější profesionální kosmetické technologie – procedury, které mohou stát tisíce dolarů – a integrovali do jediného přístroje UFO, abychom využili plný potenciál naší pleťové masky a poskytli milovníkům krásy luxusní, smyslům lahodící požitek z užívání obličejové masky v pohodlí jejich domova,“ uvedl Peros.

„Vracíme ženám jejich čas tím, že už nemusejí podstupovat drahé procedury v salonu krásy – nyní můžou každý den pohodlně a snadno využívat funkce, které umožňuje aplikace. Tak v zásadě přinášíme špičkovou kosmetickou péči a výsledky spojené s jednoduchým, domácím a zároveň luxusním zážitkem,“ dodává Paul.

Po úspěšném uvedení přístroje na největším světovém kosmetickém veletrhu Cosmoprof v Bologni minulý měsíc firma FOREO oznámila, že začíná spolupracovat s dalšími velkými světovými značkami, čímž do budoucna umožní spotřebitelům používat svůj přístroj UFO spolu se svou oblíbenou značkou pleťové masky.

 

Zdroj a foto: FOREO

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010