LAVAZZA prodloužila partnerství s Wimbledonem o další tři roky

Přední světový výrobce kávy Lavazza oznámil novou tříletou dohodu s Wimbledonem, a zajistil si tak další trvání svého jedinečného postavení oficiální kávy nejstaršího a nejslavnějšího tenisového turnaje na světě. Partnerství, které bylo navázáno v roce 2011, bude nyní prodlouženo o další tři roky až do roku 2019.

Při této příležitosti Lavazza také představila svého letošního globální velvyslance – tenisovou legendu Andreho Agassiho. Ten tak byl po 25 letech od získání svého prvního titulu Grand Slam na Wimbledonu v roce 1992 opět uvítán v All England Clubu. Andre Agassi se jako letošní ambasador společnosti Lavazza stane tváří všeho, co firma s tenisem dělá. V minulosti s Lavazzou spolupracovali například Pat Cash, Goran Ivanišević, Caroline Wozniacki nebo Thanasi Kokkinakis.

Lavazza je nadšená, že pokračuje ve spolupráci s Wimbledonem po dobu dalších tří let. Dlouhodobá partnerství jsou pro naše podnikání důležitá. Jsme hrdí na to, že jsme součástí jednoho z největších tenisových turnajů na světě a máme radost, když vidíme, že naše partnerství stále sílí. Jmenování Andreho Agassiho globálním velvyslancem je pro nás dalším milníkem a těšíme se na sdílení vzrušujícího roku s jedním z největších sportovců historie,“ říká Marco Lavazza, místopředseda společnosti Lavazza.

V průběhu Wimbledonu, který začal v pondělí 3. července a trvá do neděle 16. července, nabízí společnost Lavazza k dispozici více než 200 kávovarů na 60 servisních místech. Mezi ty patří 13 barů a restaurací, firemní pohostinství a pracovní prostor pro média, stejně jako oblasti vyhrazené pro hráče a zápasníky. Očekává se, že Lavazza fanouškům naservíruje až deset milionů šálků autentické italské kávy.

„První věc, kterou ráno dělám je, že vypiji šálek černé kávy. Pomůže mi to nastartovat den. Ve své autobiografii píši o své celoživotní lásce ke kávě, těší mě proto příležitost spolupracovat s firmou Lavazza, která je od počátku v popředí tohoto odvětví. Lavazza nejenže vynalezla směs kávy před více než 120 lety, ale také pracuje s vášní, aby vyrobila tu nejkvalitnější italskou kávu, kterou tak dobře znám a miluji po celá desetiletí. “ říká Andre Agassi.

Společnost Lavazza je od roku 2015 oficiálním exkluzivním partnerem všech čtyř Grand Slam turnajů – turnaje Roland Garros, US Open, Australian Open a Wimbledonu.

 

Zdroj a foto: Lavazza

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010