Lavazza bude na Wimbledonu podávat již osmým rokem

Přední globální značka kávy Lavazza oznámila návrat na letošní grandslam jako oficiální káva Wimbledonu. Partnerství s tímto turnajem se neustále posiluje již osm let a bude trvat do roku 2019. U této příležitosti přivítá Lavazza svého celosvětového ambasadora a tenisovou legendu Andre Agassiho.

Lavazza s sebou na prestižní turnaj ve Velké Británii přináší i kulinářské hvězdy ze světově uznávaných restaurací s Michelinskou hvězdou, jakým je britský šéfkuchař Shaun Rankin z restaurace Ormer Mayfair či slavní italští šéfkuchaři Carlo Cracco a Ernst Knam.

 

Lavazza bude na Wimbledonu podávat již osmým rokem  

Queue Café se návštěvníci turnaje mohou zastavit na kávu zdarma a pomocí Ripplemakeru si do pěny jejich cappuccina nebo latte nechat zobrazit své selfie nebo fotky svých tenisových idolů.

Jsme nadšení a zároveň hrdí na to, že pokračuje spolupráce s největším tenisovým turnajem světa Wimbledonem, a stejně tak nás těší partnerství s ikonami tenisu, mezi něž se řadí i náš ambasador Andre Agassi, který je navždy s Wimbledonem spojen díky zisku jeho prvního grandslamového titulu,“ říká Marco Lavazza, viceprezident společnosti.    

Wimbledon začal v pondělí 2. července a trvá do neděle 15. července 2018. Lavazza bude pomocí stovky profesionálních baristů nabízet po dobu trvání turnaje italskou kávu až 500 tisícům fanoušků na 60 místech. Pro milovníky tenisu bude připravena jak klasická, tak speciální limitovaná edice kávy, která zajisté potěší nejen domácí, ale i mezinárodní publikum.

 

Zdroj a foto: Lavazza

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010