Foxconn 4Tech přináší novinku využívající strojového vidění a hluboké neuronové sítě

Společnost Foxconn 4Tech připravuje pro komerční provoz vlastní řešení založené na rozpoznávání obrazu s využitím pokročilé umělé inteligence pro průmyslové firmy a další obory. Produkty, služby a řešení jsou určené především pro podporu současného trendu Průmysl 4.0 a světa internetu věcí.

Nově bude uvedeno na trh řešení v podobě systému pro vizuální rozpoznání obrazu a videa ve spojení s umělou inteligencí. Řešení využívá kombinaci metod strojového vidění a hlubokých neuronových sítí (tzv. Deep Learning = „hluboké učení“) například pro rozhodování a automatizované sledování kvality výrobků, autonomní systémy v moderních továrnách, bezpečnost a dalších odvětvích. Kromě průmyslu lze tyto technologie využít například pro autonomní vozy, bezpečnostní řešení, ochranu proti krádežím nebo marketingové účely.

V aplikaci hlubokého učení v oblasti strojového vidění pro průmysl patří Foxconn 4Tech mezi  první poskytovatele těchto služeb a řešení na světě. Systém rozpoznávání obrazu založený na umělé inteligenci společnosti Foxconn 4Tech umožňuje automatizovat činnosti, které doposud byly vykonávány ručně a zároveň přináší vyšší přesnost a rychlost než lidská obsluha.

„Umělá inteligence založená na hlubokém učení patří mezi základní stavební kameny našich řešení, která uvádíme na český i mezinárodní trh. Ve spojení s automatizací, pokročilou datovou analytikou a systémy pro řízení výroby vytváří unikátní koncept pro chytré továrny a další obory,“ uvedl Robert Šuhada, Data Science Team Leader ve společnosti Foxconn 4Tech.

Nové řešení bude poprvé představeno od 20. do 23. 3. 2018 na jarním mezinárodním veletrhu AMPER v Brně.

 

Zdroj a foto: Foxconn 4Tech

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010