Expert International slaví 50 let

Mezinárodní kooperace Expert International oslavila v uplynulých dnech padesáté výročí od svého založení. V řeckých Aténách se kromě slavnostního galavečeru konala také konference, na které se sešli všichni významní obchodní partneři.

Oslav jubilejního výročí se zúčastnilo nejen 180 členů ze všech 21 zemí, kde Expert International působí, ale pozvání do Atén přijalo také na šest desítek zástupců nejdůležitějších obchodních dodavatelů. Úspěšný a dlouholetý vývoj celého sdružení představili hostům generální ředitel Expert International Dieter Mathys a předseda správní rady Ciaran O’Reilly.

Pozitivní vývoj Expert International nejlépe potvrzují statistiky o jeho růstu. Díky nedávnému posílení své pozice ve Švédsku nyní provozuje v jednadvaceti členských zemích už čtyři tisíce prodejen. S celkovými výnosy ve výši 13,5 miliardy eur je tak Expert International třetím největším prodejcem elektroniky v Evropě.

„Za poslední čtyři roky jsme naše celkové tržby navýšili o 68 procent, což je číslo, na které můžeme být velmi hrdí,“ prohlásil O’Reilly s tím, že Expert International se i v následujících letech zaměří na pokračování úspěšné expanze sdružení.

Základní hodnoty, na kterých stojí úspěch Expert International, se podle jejího generálního ředitele nemění a dál zůstávají. „Pojmy jako digitalizace či konektivita jsou v čele našeho zájmu, nicméně klíčoví jsou pro nás lidé. Porozumění a blízkost zákazníkovi jsou víc než jen technologie,“ uvedl Mathys.

Během slavnostního galavečeru zástupci Expert International představili také vlastní charitativní projekt. Sdružení kompletně vybaví nábytkem a domácími spotřebiči pět řeckých SOS dětských vesniček.

„Obzvláště v roce našeho jubilejního výročí chceme pomoci těm, kteří to nejvíce potřebují. To, že se na projektu s námi podílejí i naši dodavatelé, nás nesmírně těší. Je to jen potvrzením toho, jak vynikající a blízká je naše spolupráce,“ uzavřel generální ředitel Expert International Dieter Mathys.

 

Zdroj a foto: Expert International

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010