Datart otevřel v Bratislavě svou nejmodernější a největší prodejnu

Elektro prodejce Datart otevřel novou prodejnu v bratislavském centru Eurovea.  Jde o nejmodernější a zároveň největší prodejnou Datartu, navíc s prvním kuchyňským studiem na Slovensku, kde si zákazníci mohou pořídit kompletní kuchyň, od všech spotřebičů až po nábytek a vybavení.

Hlavním motivem unikátního konceptu „Prodejna 21. století“ je humanizace prostoru. Datart chce zákazníkům čas strávený v prodejně co nejvíce zpříjemnit.  Prodejna působí velmi vzdušně a prosvětleně, zboží je zde vystaveno přehledně v tematických sekcích. Firma zde použila nové materiály, technologie a způsob prezentace zboží. Uličky jsou dostatečně široké pro volný pohyb zákazníků s kočárky či na vozíku. „V novém designu používáme přírodní odstíny zelené, více dřevěných prvků. Na dřevěných stolech si mohou zákazníci například vyzkoušet a prohlédnout mobilní telefony a tablety. Nový způsob prezentace jsme použili u vestavných pečících trub a varných desek. TV ukazujeme také úplně jiným způsobem, než jsou u nás zákazníci zvyklí. Novinkou je obří podsvícený mega board, který je 17 metrů dlouhý a 3 metry vysoký a je podél zadní stěny v oddělení šedé techniky,“ říká Ivo Burian, regionální manažer pro Slovensko v Datartu.

V prodejně zákazníci naleznou rozsáhlý sortiment domácích spotřebičů, audio a video techniky, PC i telekomunikační techniky včetně nepřeberného množství příslušenství.  Zároveň mohou využít široké nabídky doprovodných služeb a výdejnu zboží eshopu. Dodání zboží do prodejny je v Datartu zdarma. Otevřeno má denně od 10 do 21 hod.

Součástí prodejny je Datart kuchyňské studio, přímo v prodejně si návštěvníci mohou prohlédnout deset hotových kuchyní. „V našem prvním slovenském kuchyňském studiu si mohou zákazníci pořídit kompletní kuchyň od A do Z, kuchyň navrhneme, sestavíme, vybavíme spotřebiči a zajistíme všechny potřebné stavební a instalatérské práce. O kompletní zakázku každého zákazníka se stará náš designer,“ dodává Ivo Burian. V České republice má již pět kuchyňských  studií.

Rekonstrukce největší prodejny Datartu o rozloze 2000 m2 trvala 3 měsíce. Nyní má Datart v Bratislavě 3 prodejny v obchodních centrech Eurovea, Polus a Avion, na Slovensku pak 13 prodejen.  Do budoucna firma plánuje jednak modernizovat stávající a zároveň otevírat nové prodejny, například v Trenčíně a Martine.

 

Zdroj a foto: Datart

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010