Budoucí trend moderních restaurací – hologramové menu

Pomalu končí rok 2018 a většina z nás zjišťuje nové trendy nejen pro rok 2019. Jaké budou na místě prodeje? Jaké ve světě a jaké u nás? Nabízíme Vám zajímavý pohled do moderní restaurace využívající nejnovější technologie, které potěší každého hosta, který si bude moci prohlédnout hologramové menu a vybrat si ten pravý pokrm na základě jeho 3D zobrazení. A to je právě to, za čím už zákazník do restaurací začíná chodit, totiž za zážitkem, a to nejen z jídla.

Při využití zařízení HoloLamp, což je první bezdrátové přenosné AR zařízení na světě, se vytváří optické 3D iluze přímo v reálném prostředí, například v restauraci na stole před hostem. Navíc bez nutnosti papírového menu, neboť přístroj toto menu zobrazuje přímo na stole. Přístroj HoloLamp tak vytváří přirozené rozhraní AR, které vizualizuje nabídku v plné velikosti 3D a umožňuje snadno představit jakýkoliv pokrm v jeho skutečné velikosti.


Technologie HoloLamp, založená na technologii detekce dotyku, navíc umožňuje hostovi restaurace ovládat virtuální 3D objekty, tedy pokrmy, rukama.

Díky technologii DLP ultra short throw nabízí HoloLamp jasné, vysoké rozlišení a široký obraz objektů.

Restaurace si své konkrétní 3D modely jídla může vytvořit sama, v dodávané 3D skenovací technologii založené na fotogrammetrii.

https://skfb.ly/6x7VZ

A jak tedy bude host restaurace číst 3D jídelní lístky? Podívejte se sami…

Zdroj a foto: hololamp.tech

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010