Vítejte na novém Místě prodeje

Od dnešního dne vstupuje tento odborný server do své další, vylepšené fáze, neboť jak můžete sami vidět, zcela změnil nejen svoji grafickou podobu, ale také i strukturu jednotlivých svých kategorií.

 

Tak jak jste zvyklí, budeme vám i nadále přinášet aktuální a zajímavé oborové informace, především ve formě tematických článků, ukážeme vám zajímavé POS realizace v ČR i ve světě, přiblížíme zajímavé případové studie v oboru, dodáme zprávy a informace od jednotlivých řetězců v ČR, v ještě větší míře vám předložíme data z různých oborových výzkumů, včetně reklamních investic. Budeme také pokračovat ve zveřejňování dalších rozhovorů s odborníky – v rubrice rozhovor měsíce.

 

Najdete ale u nás i přehled dostupných POS médií, neustále se rozšiřující slovníček odborných pojmů nebo také aktuální adresářem oborových firem.

 

Novinkou bude také připravovaná rubrika Kampaň měsíce v rámci realizací, kde budou vybraní odborníci pravidelně hodnotit zvolenou kampaň, ale tímto jistě nekončí výčet všeho, co pro vás máme připravené.

 

Novým uspořádáním jednotlivých kategoriích jsme se vám snažili utřídit informace pestřeji a uživatelsky přívětivější formou, abyste se ještě více mohli orientovat ve světě Instore marketingu a využívat stále aktualizované oborové informace.

 

Děkujeme vám za zájem a věříme, že bude tato změna pro vás příjemná a naleznete zde právě ty informace, které potřebujete. Pokud vám zde bude cokoliv chybět nebo byste se rádi s námi podíleli na obsahu nebo nám cokoliv napsali, neváhejte nás kontaktovat na oupic@smprague.cz.

 

 

redakční tým Shopper Marketing Prague

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010