Značka M&M‘s vás zve na sledování filmů v TV

Nejprodávanější čokoládové bonbóny na světě M&M’s z portfolia společnosti Mars se dlouhodobě spojují se světem filmu. Letos přicházejí s unikátní kampaní zaměřenou na filmovou zábavu doma u televize. 

M&M’s přináší svým fanouškům jedinečný zážitek ze sledování filmu, a proto nabízejí každý pátek od 16. 9. po dobu čtyř týdnů až do 13. 10. 2016 vybraný film zdarma v O2 Videotéce. Filmové tituly budou k dispozici vždy po dobu jednoho týdne.

Vůbec poprvé přichází na české obrazovky také nový spot značky M&M’s, který se v O2 Videotéce přehraje jako zábavné „intro“ před samotným filmem.

„Celá kampaň má českým divákům představit bonbóny M&M’s jako ideální čokoládovou pochoutku, kterou si mohou vychutnat kdykoliv a kdekoliv, třeba v pohodlí domova při sledování svého oblíbeného filmu. Navíc je to pro nás další krok k budování spojení značky M&M’s s filmem,“ dodává Jaroslava Kapitánová, brand manažerka značky M&M’s pro střední Evropu.

Díky značce M&M‘s  bude možné v O2 Videotéce sledovat zdarma filmy:

  • Tah pěšcem (od 16. 9.)
  • Padesátka (od 23. 9.)
  • Cena svobody (od 30. 9.)
  • Domácí péče (od 7. 10., film bude zdarma ke zhlédnutí v O2 Videotéce do 13. 10.)

 M&M's_90g_peanut_34,90 Kč„Po dobu jednoho měsíce se budou diváci O2 TV setkávat na své obrazovce s bannery M&M‘s, které je nasměrují na filmy zdarma,“ vysvětluje Viera Kasalová, produktová manažerka služby O2 Videotéka, a dodává: „Partnerství navíc zahrnuje i SMS rozesílku a newsletter pro uživatele O2 TV, ve kterém se naši diváci dozvědí o celém projektu.”

 

Kampaň dále podpoří v rámci digitálního prostředí komunikace na lokálním facebookovém profilu v režii agentury Triad.

Nechybí ani doprovodné in-store aktivity, včetně paletového vystavení v prodejnách Tesco, speciálních permanentních stojanů ve tvaru hrdinů značky Červeného a Žlutého na nezávislém trhu, stojanového vystavení a cenového proma. Za PR podporu je zodpovědná agentura AMI Communications.

 

 

Televizní spot ke zhlédnutí:

https://www.youtube.com/watch?v=DxdKsNdosGs

 

Zdroj a foto: MARS

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010