Zapojte se do soutěže o nejlepší akci tohoto léta a prezentujte ji zdarma

Renomovaný portál Mistoprodeje.cz, který nyní své zaměření na retail rozšiřuje směrem k informování široké veřejnosti, spustil soutěž Best Summer Event 2017, hlasování o nejlepší akci tohoto léta. Zapojit se mohou pořadatelé všech akcí a získají tak další kanál pro svou propagaci ZDARMA.

Portál Mistoprodeje.cz byl donedávna čistě odborným serverem, nyní se rozšířil a z B2B zaměření jde více vstříc také běžným čtenářům. Ti zde proto nyní najdou mimo zajímavých informací z byznysu a obchodních řetězců i Kalendář zajímavých akcí. Do kalendáře může své akce zdarma přidat kdokoliv pouze zasláním informací na email ruzickova@smprague.cz.

Součástí Kalendáře akcí jsou i ty nejlepší akce léta 2017, pro které portál uspořádal soutěž Best Summer Event 2017. Jedná se o čtenářskou hlasovací soutěž, která běží od 1. 6. 2017 do 31. 8. 2017, kterou naleznete na stránce https://www.mistoprodeje.cz/bse2017/. Soutěž je i ve svém průběhu otevřena pro všechny, kteří by chtěli zviditelnit svůj event, a to zcela ZDARMA. Typ akce není omezen, záleží pouze na čtenářích, které akci dají nejvíce hlasů. Stačí jen informace zaslat na email ruzickova@smprague.cz.

Každý ze soutěžících pak může vyzývat své fanoušky k hlasování pro svou akci. Pořadatelé z Mistoprodeje.cz jsou připraveni poskytnout veškerou součinnost, proto si soutěžící mohou hlasovací aplikaci jednoduše dát na své stránky, mohou získat různé bannery nebo QR kódy pro další šíření, atd.

Pro soutěžící jsou samozřejmě připraveny i ceny.  V první řadě výherce s největším počtem hlasů čeká krásný skleněný pohár pro vítěze a jeho slavností předání.

Dále je pro výherce připraveno:

  • Publikování pořádaných akcí po dobu jednoho roku na portálu Mistoprodeje.cz a jeho sociálních sítích,
  • Možnost využít všech dostupných reklamních formátů na portálu Mistoprodeje.cz (video a vybrané bannery),
  • Neomezený počet pozvánek a až 12 PR článků na portálu Mistoprodeje.cz,
  • Další možnosti propagace dle představ výherce a možností portálu Mistoprodeje.cz.

Všechny další informace pro soutěžící jsou zde, pro hlasující pak tady.

Neváhejte nás kontaktovat a zapojit i svou akci do soutěže Best Summer Event 2017, protože tohle léto nebude mít chybu!

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010