Ve Freeportu se otevřela prodejna Boxeur Des Rues

Outletové centrum Freeport Fashion Outlet v Hatích u Znojma nově představilo francouzsko-italského výrobce oblečení pro sport a volný čas Boxeur Des Rues. Značka, původně inspirovaná bojovým uměním, nabízí širokou škálu oblečení a doplňků pro muže, ženy i děti.

„Boxeur Des Rues je poměrně mladou značkou, ale v posledních letech roste rychle na popularitě i mezi českými zákazníky. Věříme, že v našem centru proto skvěle doplní a rozšíří široký zástup desítek mezinárodních značek,“ uvedla Anna Karásková, marketingová manažerka centra Freeport Fashion Outlet.

K otevření nové prodejny spouští outletové centrum také marketingovou podporu. Značka Boxeur Des Rues se v rámci znojemského regionu představí na billboardech a ve vybraných tištěných i on-line médiích. Firma samotná bude cílit na potenciální zákazníky na sociálních sítích a na svých webových stránkách.

Boxeur Des Rues, v doslovném překladu „pouliční boxer“, byla založena v roce 2003 a působí zejména v oblasti designu, výroby i licencování módních a sportovních oděvů, bot a doplňků. Značka inspirovaná francouzským bojovým sportem savate, který slučuje prvky západního boxování s bojovými uměními přivezenými francouzskými námořníky, navrhuje stylové oblečení pro skutečné sportovce stejně jako elegantní a pohodlné modely pro dámskou i pánskou klientelu. Značka se stala synonymem pro kvalitu, eleganci a funkčnost v oboru a je přítomna v čím dál tím větším počtu evropských států.

Zdroj a foto: Freeport Fashion Outlet