TZ | Portál Místo prodeje.cz se rozšiřuje o novou sekci Zahraniční novinky a plánuje výzkum zadavatelů

Praha, 23.11.2015 – Portál Místo prodeje.cz pro své návštěvníky přináší novou rubriku s názvem Zahraniční novinky a připravuje pravidelný výzkum u zadavatelů POS kampaní.

Nová sekce portálu –  Zahraniční novinky

Nově vytvořená sekce Zahraniční novinky, která se nachází na portálu v rubrice Články, bude návštěvníkům portálu přinášet zajímavé retailové světové retailové informace vážící se k místu prodeje. Například si nyní mohou zájemci přečíst  předpověď agentury Forrester Research pro online prodeje o letošních blížících se vánočních svátcích v USA.

 

Pravidelný výzkum zadavatelů POS kampaní

Již tento měsíc bude portál realizovat vlastní výzkum Využívání a oblíbenost POS médií. Cílovou skupinou tohoto výzkumu budou zadavatelé kampaní. Tento výzkum je navržen jako pravidelný se čtvrtletní frekvencí, díky čemuž bude možné zjistit aktuální trendy a dynamiku ve vnímání POS materiálů i dalších skutečností z místa prodeje.

 

O odborném portálu Místo prodeje.cz

Portál Místo prodeje.cz se zaměřuje na zvýšení informovanosti, povědomí a zájmu o obor marketing v místě prodeje. Je určen zadavatelům reklamy, odborným médiím a asociacím, mediálním a kreativním agenturám, výrobcům a realizátorům reklamy v místě prodeje a také zaměstnancům, studentům a podnikatelům v oboru marketing a média.

Partnery tohoto portálu jsou asociace POPAI, POS Media, Nielsen Admosphere, Brands&Stories, Dago, Jansen Display, MORIS design, OMG Research a společnost Shopper Marketing Prague.

 

 

Kontakt:

Ing. Miroslav Oupic

editor portálu

Email: oupic@smprague.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010