Třtinový rum Božkov Republica Exclusive získal nejvyšší ocenění za obalový design

V rámci čtvrtého ročníku soutěže o nejlepší obalové řešení PACKSTAR se do sedmi kategorií přihlásilo celkem 130 produktů.  Hned dvě ocenění za obalový design získala společnost Stock Plzeň-Božkov se svou letošní novinkou, třtinovým rumem Božkov Republica Exclusive.

„Vývoj produktu Božkov Republica Exclusive trval téměř dva roky a žádný z detailů jsme nenechali náhodě, to včetně elegantní láhve s designovou etiketou odkazující na období secese,“ uvádí Marie Votrubová, Brand Managerka značky Božkov a dodává: Proto si i ocenění velice vážíme a tímto děkujeme našim spotřebitelům a odborné veřejnosti za důvěru.“

Božkov Republica Exclusive, jehož obalový design pochází z dílny LINE ART GROUP, se v rámci soutěže PACKSTAR umístil na prvním místě nejen v kategorii spotřebitelské obaly – nápoje, jež hodnotí v prvním kole expertní komise, v druhém pak sami spotřebitelé. Oceněn byl také v kategorii DESIGNSTAR, kterou posuzuje porota odborná.

„Do designu jsme se snažili projektovat hrdost, poctivost, eleganci a řemeslný um První republiky. To vše jsou aspekty, kterým tento produkt svou podstatou odpovídá a my jsme nesmírně rádi, že jsme mohli Stocku pomoci při vývoji celého konceptu od počátku a tím se podílet na úspěchu této značky,“ dodává Martin Dulava z agentury LINE ART GROUP.

PACKSTAR je jedinou obalovou soutěží na českém a slovenském trhu. Složena je ze sedmi kategorií – potraviny, nápoje, zdraví a krása, ostatní spotřebitelské obaly, multipacky, SRP a ostatní skupinové obaly, POS a přepravní a průmyslové obaly.

Zdroj a foto: Stock Plzeň-Božkov