Sygic Travel spustil B2B řešení pro společnosti v cestovním ruchu White Label

Portál White Lebel je dostupný ve 14 jazycích, obsahuje informace o 20 milionech turistických míst a lidé si v něm jednoduše naplánují cestu nebo dovolenou. Již hotové webové rozhraní využijí nejrůznější turistické kanceláře, dopravci, ale i profesionální cestovatelé. Přinese jim vyšší loajalitu zákazníků a příjmy navíc.

Travel White Label je webový portál pro plánování itinerářů, který si mohou společnosti v cestovním ruchu přidat na své webové stránky. Přilákají tak nové zákazníky nebo přimějí ty stávající k další návštěvě. Plánovač, který je dostupný ve 14 jazycích, obsahuje databázi 20 milionů turistických míst z celého světa, detailní popisky, fotky a téměř dva tisíce 360° videí. Lidé si s jeho pomocí naplánují cestu nebo vyhledají zajímavá turistická místa. Mohou si však objednat i ubytování, vstupenky, turistickou prohlídku  nebo auto k zapůjčení. Z těchto prodejů, zprostředkovaných například firmou Booking.com nebo GetYourGuide, získá majitel webových stránek provizi.

Přidat si cestovatelský portál na vlastní stránky je velice jednoduché. Jedná se už o hotové řešení a jeho spuštění trvá jen několik minut. Majitel internetových stránek, na které má být plánovač umístěn, si nejprve zvolí, jaké země či oblasti chce pokrývat a také  si vybere, jaké produkty chce svým zákazníkům zobrazovat. Může nabízet například tipy na výlety podle toho, kam si zákazníci koupili letenku či zájezd, nebo jim ukáže seznam míst v okolí hotelu. Společnost Sygic Travel poté přidá plánovači odpovídající logo  a barvy a vše je připraveno ke spuštění na firmou definované webové adrese,“ uvádí Barbora Nevosádová, vedoucí marketing oddělení v Sygic Travel.

Společnost SygicTravel pomáhá plánovat lidem cestovní itineráře už od roku 2011. Jeho webový  plánovač a aplikace pro iOS  a Android  používají miliony cestovatelů z celého světa.

 

Zdroj a foto: Sygic Travel

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010