Společnost Nutricia vstoupila do POPAI CE

Novým členem asociace  POPAI CENTRAL EUROPE se stala společnost Nutricia a.s.

Basic CMYK

Tento významný zadavatel reklamy je českou pobočkou nadnárodní společnosti, která je zaměřena  na výrobu  dětské a klinické výživy.

Společnost Nutricia vznikla před více než sto lety. Na konci 19. století se v Holandsku každé páté dítě nedožilo prvního roku kvůli nedostatku správné výživy. Kravské mléko, které bylo považováno za logického nástupce mléka mateřského, nebylo pro děti natolik bezpečné, aby se citlivý dětský organismus dokázal vyrovnat se zátěží neopracovaného mléka.

V roce 1896 mlékař Martinus Van der Hagen začal pomocí takzvané Backhauseovy metody vyrábět speciální mléko pro děti. A tuto svoji recepturu nazval Nutricia, přičemž později takto  pojmenoval i celou společnost. Na počátku 20. století se Nutricia stala průkopníkem i v oblasti vývoje a výroby klinické výživy pro lidi se specifickými výživovými nároky.

Dnes má společnost Nutricia 34 poboček, ve kterých aktuálně pracuje 5274 zaměstnanců. V roce 2007 se společnost stala součástí koncernu Groupe Danone, a tím se jí otevřely další možnosti oslovit nové zákazníky na celém světě.

Asociace POPAI CE pracuje v současnosti pro 84 členů –  významných  společností, které  působí  v různých sférách oboru komunikace v prodejních místech.

 

Zdroj: POPAI CE, Nutricia

Foto: POPAI CE, nutriciaresearch.com

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010