Společnost LG je držitelem ocenění CES 2019 INNOVATION AWARD

Sdružení Consumer Technology Association (CTA™) ocenilo společnost LG Electronics („LG“) za průlomové inovace v technologii a designu cenami CES® 2019 Innovation Award – v čele s cenami Best of Innovation a několika oceněními pro vlajkové smartphony, nositelnou elektroniku, LG OLED televizory, soundbar a domácí spotřebiče.

Tím se završuje sedmý rok po sobě, kdy vlajkové smartphony, LG OLED televizory i domácí spotřebiče obdržely ceny CES Innovation Award, což je oficiální oborové ocenění nejinovativnějších produktů představených na každoročním veletrhu spotřební techniky CES®. Nejvyšší ocenění CTA, CES Best of Innovation, získá společnost LG za smartphone LG V40 ThinQ a za nový inovativní soundbar. Tyto produkty budou představeny na veletrhu v roce 2019 a zcela jistě publikum ohromí.

V čele řady výrobků společnosti vyznamenaných cenami CES 2019 Innovation Award jsou smartphone LG V40 ThinQ, smartphone LG G7 ThinQ a LG Watch W7. Mezi další držitele ocenění CES 2019 Innovation Award od společnosti LG patří nové pokročilé pračky, vyspělé televizory, audio systémy, počítače a další výrobky, které všechny budou představeny na veletrhu CES 2019.

Ceny CES Innovation Award, sponzorované sdružením CTA a garantované organizací amerických průmyslových designérů Industrial Designers Society of America, vyzdvihují pokrok výrobků v oblastech technického designu a technologie. Ceny každoročně uděluje skupina uznávaných průmyslových designérů, techniků a novinářů, kteří hodnotí přihlášené výrobky na základě řady kritérií, od jejich užitné hodnoty přes estetičnost, inovativnost designu a kvalitu až po to, jak přispívají ke zvýšení kvality života.

Kompletní seznam cen CES 2019 Innovation Award udělených výrobkům LG, včetně další ceny Best of Innovation, bude vyhlášen na tiskové konferenci společnosti LG na veletrhu CES v Las Vegas 7. ledna 2019 v 8:00 PST.

Zdroj a foto: LG

koláž: redakce

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010