Síť dm drogerie spustila internetový obchod s více než 11 tisíci položkami

Síť dm drogerie spustila na své webové adrese internetový obchod, ve kterém lze pořídit více než 11 tisíc výrobků nejen ze stávajícího sortimentu kamenných prodejen, ale také produkty prodávané pouze on-line. Český e-shop je po Rakousku, Německu a Maďarsku čtvrtým, který společnost dm drogerie markt otevřela. 

Za jednotné poštovné ve výši 49 korun si mohou zákazníci nechat zaslat svůj nákup na jakoukoliv adresu v České republice a v budoucnu také do prodejny dm drogerie. Partnerem pro distribuci je společnost Geis. Zboží objednané on-line lze v případě potřeby přímo v prodejně vyměnit.

On-line shop vnímáme jako doplnění dosavadního způsobu prodeje. Naši zákazníci si přáli, aby si mohli své oblíbené produkty koupit kdykoliv. I když se bude nadále většina nákupů uskutečňovat v našich kamenných prodejnách, chceme, aby naše nabídka a servis byly přístupné také on-line,“ řekl k otevření internetového obchodu předsedající jednatel dm Česká republika Gerhard Fischer.

S ohledem na přání našich zákazníků jsme nechtěli spuštění on-line shopu dále odkládat, ale vyjít vstříc zákazníkům, pro které jsme nebyli doposud jednoduše dostupní nebo upřednostňují nakupování z pohodlí domova. Výhody věrnostního programu active beauty světa výhod nebudou zpočátku při on-line nákupu dostupné. I po spuštění on-line shopu však budeme nadále pracovat na rozšíření jeho funkcí a ještě lepším servisu,“ konstatoval Gerhard Fischer.

I ve virtuální pobočce dm platí závazek dm dlouhodobých cen – stejně výhodných, na jaké jsou zákazníci zvyklí z prodejen. Tento závazek říká, že každé snížení cen v dm platí minimálně po dobu čtyř měsíců. Zákazníci tak nemusí hlídat slevové akce. Zboží mohou nakoupit v pohodlí domova a vždy ve chvíli, kdy ho skutečně potřebují.

 

Zdroj a foto: dm drogerie markt

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010