SIKO proměnilo původní prodejnu na Černém Mostě do moderního showroomu v novém konceptu

V Praze na Černém Mostě otevřela společnost SIKO, přední český prodejce koupelnového vybavení a kuchyní, její nejnovější showroom se stylově zařízenými koupelnami a kuchyněmi. Celý prostor původní prodejny byl, po 18 letech, zrekonstruován a proměněn do moderního showroomu v novém obchodním konceptu. Na ploše 1.500 m2 je vystaveno více než 100 vzorových koupelen a kuchyní v těch nejnovějších trendech. Nový koncept prodejny klade důraz na zákaznický komfort a komplexní služby spojené se zařízením koupelny a kuchyně na klíč. Zároveň vytváří moderní a vzdušný nákupní prostor tak, aby zákazníci mohli v klidu načerpat potřebnou inspiraci.

Původní prodejna na Černém Mostě byla poprvé otevřena už v roce 2001. Média ji tehdy nazvala „megaprodejnou“ koupelen. Její otevření tak potvrdilo úspěšnou expanzi společnosti SIKO na klíčový pražský trh a upevnilo pozici silného celorepublikového hráče,“ vysvětluje Lenka Lehečková, marketingová manažerka společnosti SIKO KOUPELNY & KUCHYNĚ, a dodává, „současnou rekonstrukcí osmnáct let staré „megaprodejny“ pokračujeme v modernizaci naší prodejní sítě, postupně zavádíme nový prodejní koncept s důrazem na zákaznickým komfort a zážitek.“

Více než 100 vzorových koupelen a kuchyní

SIKO svým zákazníkům přináší inspiraci a nejširší nabídku pro kompletní vybavení koupelny i kuchyně, včetně realizace. Je zde vystaveno přes 100 nových, různých řešení koupelen i kuchyní, pro každý prostor a v různých stylech. Například v nejoblíbenějším Skandinávském stylu, moderní milovníci přírody zde najdou koupelnu v populárním Přírodním stylu. Nechybí ani ty venkovsky laděné – ve stylu Provence či Country a další.

Moderní inovace k vyzkoušení „na vlastní kůži“

Součástí nových SIKO showroomů, včetně Černého Mostu, je speciální expozice moderních technologií a technických vychytávek pro koupelnu i kuchyni, jejichž funkčnost a komfort užívání si mohou zákazníci pohodlně sami vyzkoušet. Jde například o ukázky moderních vodovodních baterií, které umí vytvářet perlivou vodu nebo rovnou horkou vodu na uvaření čaje či blanšírování zeleniny, chytré sprchové systémy s řadou masážních funkcí pro dokonalý relax a zážitek ze sprchování, chytré toalety, jejichž nastavení lze pohodlně ovládat aplikací ze smartphonu a mnoho dalších inovací.

Komplexní služby na jednom místě

S novým obchodním konceptem showroomů SIKO se pojí i nový zákaznický přístup, s důrazem na maximální zákaznické pohodlí a úsporu času napříč celým řešením jeho projektu. Projektoví konzultanti poskytují komplexní profesionální služby a postarají se o celý projekt kuchyně i koupelny na klíč. Do detailu připraví návrhy na míru zákazníkovým potřebám, pohlídají ladění do stylu, zkoordinují a zajistí vše potřebné až po finální realizaci. Zákazníci tak mohou své konkrétní projekty řešit s odborníky nerušeně, v nových komfortních zónách.

Zdroj a foto: SIKO KOUPELNY