Rohlík.cz má nejlepší službu pro seniory v českém maloobchodě

Největší online prodejce potravin Rohlík.cz je inovativní firmou, která na český maloobchodní trh přinesla několik nových služeb. Jednou z nich je věrnostní program Rohlík bez bariér pro starší 65 let nebo držitele ZTP, který už funguje několik let. Zákazníci si v něm mohli zvyknout na službu asistovaného nákupu po telefonu, donášku až ke dveřím nebo na dopravu zdarma. Také díky tomu se počet pravidelně nakupujících lidí v důchodovém věku na Rohlík.cz za poslední rok zdvojnásobil.

Téměř identický věrnostní program aktuálně spustil také konkurenční e-shop. Rohlík.cz zareagoval okamžitě a benefity pro seniory rozšířil, což ho po 24 hodinách znovu staví do čela.

„Naše služby byly vždycky inspirací pro konkurenty, protože zaznamenávaly fenomenální úspěch u zákazníků. Neustále na nich pracujeme a přemýšlíme, jak je dál rozšířit, aby měly maximální přidanou hodnotu. Proto jsme se rozhodli náš program Rohlík bez bariér rozšířit o další výhody, které nemají a dlouho nebudou mít na trhu srovnání,“ prohlásil Tomáš Čupr, zakladatel společnosti Rohlík.cz.

Za poslední dva roky narostl počet seniorů nakupujících na největším internetovém supermarketu na několik tisíc a jejich počet dál rychle roste. Rohlík.cz jako první online prodejce nabídl lidem v důchodovém věku nákupní asistentky na telefonu, vynášení tašek až ke dveřím nebo přednostní časy doručení.

Rohlík.cz nyní poskytuje seniorům až o 60% snížené ceny na sortiment denní potřeby a zároveň jim umožnil zakoupit vybrané produkty ve vyšší kvalitě za stejnou cenu, za jakou koupí u konkurence levnější alternativy. V nabídce se tak objevují produkty firem, které jsou symbolem kvality ve svém oboru, jako například Polabské mlékárny. „Jednou z našich vizí je bojovat za lepší jídlo. Na rozdíl od konkurence věříme, že si senioři a lidé se zdravotním postižením zaslouží potraviny nejen levné, ale také kvalitní,doplnil Tomáš Čupr.

Tím ale úsilí supermarketu Rohlík.cz o nejlepší službu pro seniory nekončí. Od 11. října si mohou lidé v důchodovém věku objednat společně se svým nákupem také volně prodejné léky, doplňky stravy, léčivé čaje a další sortiment z lékáren BENU, se kterou Rohlík.cz navázal spolupráci. „Naše služba pro seniory tak dostává zcela nový rozměr. Přetvořili jsme ji v kompletní program péče, která nejen na českém maloobchodním trhu nesnese srovnání,“ zdůrazňuje Tomáš Čupr.

Podpora Rohlíku směrem k lidem v důchodovém věku je zřejmá také z dlouhodobé spolupráce s nadací Krása pomoci. „Podobně jako Krása pomoci i Rohlík.cz usiluje o zkvalitnění života seniorů tím, že jim umožňuje více se osamostatnit. Věřím, že služby, které Rohlík.cz seniorům nabízí, jsou pro ně reálnou pomocí a že naši vzájemnou spolupráci v tomto směru budeme dál rozvíjet,” potvrzuje Taťána Kuchařová, ambasadorka projektu.

Zdroj: Rohlík.cz

Foto: pixabay.com

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010