Řetězec Offbeat Donuts otevřel první pobočku v České republice

Dublinská síť obchodů s koblihami a donuty Offbeat Donuts se rozšířila za hranice Irska, první franšízovou pobočku otevřela v úterý 18. prosince 2018 v centru Prahy. Zákazníci si zde mohou vybrat z dvaceti  donutů a koblih, které jsou čerstvé a krásně zdobené.

Offbeat Donuts je vysněným projektem pekařského dua Briana a Sandry O’Caseyových, kteří chtěli oživit tradiční irské pekařství a vytvořit koblihy, na něž se budou jednoduše sbíhat sliny. Tento sen se zhmotnil v květnu 2016, kdy otevřeli první obchod v Dublinu. V současnosti je v provozu již osm poboček.

„Reakce zákazníků v Irsku jsou prostě fenomenální a proto jsem se rozhodl umožnit jedinečný gurmánský zážitek milovníkům sladkého i v Česku, kde žiji více než 25 let,” říká Frank Nourse, zakladatel české pobočky Offbeat Donuts a přítel manželů O’Caseyových. Pražská pobočka našla své místo v přízemí obchodního domu Desirred na Václavském náměstí. Zákazníci si zde mohou vybrat z dvaceti donutů a koblih, které jsou pečené v kobyliské pekárně v průběhu celého dne a přímo na pobočce čerstvě plněné a zdobené.

„Za kvalitu našich výrobků ručí Lukáš Puffer, který předtím působil jako head pastry chef v restauraci Ginger & Fred v Tančícím domě,” dodává Frank Nourse. Operations Director českého Offbeat Donuts David Clark se opírá o předchozí pětiletou zkušenost ve společnosti Kampa Group, kde vedl Hergetovu Cihelnu. Ke konceptu Offbeat Donuts doplňuje:
„Našim zákazníkům nabízíme nejčerstvější donuty a tu nejlahodnější kávu, což však nutně neznamená nejvyšší ceny. Chceme, aby si každý z návštěvy naší prodejny odnesl ne jen chuťový zážitek, ale také trochu té Offbeat magie!“

Vánoční balení donutů

„Zastavte se při procházce předvánoční Prahou ochutnat naše mimořádné koblihy a donuty!” zve nás Frank, jehož předsevzetím pro rok 2019 je otevřít v Praze další dvě až tři pobočky Offbeat Donuts.

Jak řekl portálu Mistoprodeje.cz David Clark, další pobočky by se měly nacházet opět v centru Prahy a prakticky na stejné prodejní ploše.

Zdroj a foto:   Offbeat Donuts

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010