Prodejny s hrami a dárky ALBI jsou v novém kabátě

Nový interiér prodejen s dárky ALBI je hravý, veselý a plný zábavy. Na realizaci nové podoby těchto prodejen se podílela společnost MORIS design.

Remodelling prodejny s hrami a dárky pro společnost ALBI začal v letošním roce a první prodejna v pražském OC Chodov v novém vzhledu se stala základem pro budoucí přeměnu ostatních poboček  Od září již láká zákazníky a návštěvníky svou výjimečností.

2albi_12  4albi_19

Prodejna dárků a her získala neotřelý vzhled, který je blíže zákazníkovi, působí více domácky a spolu s osobním a milým přístupem prodavaček má za cíl přivést nové zákazníky.

Celá prodejna vychází z modulárního systému SlatWall. Variabilně nastavitelné police, držáky a háčky umožňují velmi rychle měnit velikost prodejního místa a selektovat jednotlivé produktové řady.

Prodejna navíc láká svou hravostí a zákazník si tak zde může například u herního stolu zahrát stolní hry z portfolia ALBI, nebo spolu se svými dětmi vyzkoušet nový vzdělávací koncept u stolečku s příjemným posezením. Zde se děti zabaví i samy, takže rodiče mohou v klidu vybírat dárky pro své přátele a blízké.

 

Zdroj:ALBI, POPAI CE

Foto: POPAI CE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010