Prodejna Lidl v Žatci projde modernizací

Ode dneška, 15. července, bude prodejna Lidl v Žatci na několik dnů uzavřena. Důvodem je plánovaná modernizace interiéru prodejny, která bude navíc rozšířena. Nová bude i pekárna.

Prodejnu v ulici Volyňských Čechů čeká třináctidenní proměna. Zákazníkům přinese nejen větší, ale také vzdušnější a přehlednější prostor a tím pádem větší komfort během nakupování. Zaměstnancům pak změny zjednoduší manipulaci se zbožím, obsluhu zákazníka a v neposlední řadě údržbu prodejny. Pamatováno je i na jejich zázemí, které bude rovněž vylepšeno.

Proměna bude patrná na první pohled. Vstup do prodejny bude vybaven moderním zádveřím. Interiér budovy bude prostorný a prosvětlený. Na stěnách budou viset 3D grafické nápisy, které usnadní orientaci na prodejní ploše, příjemný pocit z nákupu pak umocní dominantní šedá barva, použité LED osvětlení či dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu. Díky zvoleným barvám také lépe vynikne vystavené zboží. Zákazníci se dále mohou těšit na bohatou nabídku čerstvých potravin a pečiva, a nebo více místa u pokladen.  Zakoupit si budou moci také teplé nápoje z kávomatu.

Touto modernizací chceme našim zákazníkům i ve stávající prodejně poskytnout výhody prodejen nové generace, které stavební technologie této budovy umožňují. Věříme, že příjemnější a pohodlnější nakupování ocení,“ okomentovala remodeling prodejny mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Prodejna bude uzavřena do 27. července. Nejbližší prodejny Lidl pak mohou zákazníci v době modernizace žatecké prodejny navštívit v Lounech, Chomutově či Mostě.

Zdroj a foto: Lidl

 

 

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010