Prodejna Lidl v Plané prochází modernizací

Prodejna Lidl v Plané je od pátku 19. září z důvodu plánované modernizace na několik týdnů uzavřena. V jejím průběhu bude vylepšen nejen interiér, ale také venkovní parkoviště, kde přibudou parkovací místa. Nová bude rovněž  pekárna a zvětší se i prodejní plocha.

Prodejnu v ulici Sadová čeká pětitýdenní proměna. Zákazníkům přinese vzdušnější a přehlednější prostor a tím pádem větší komfort během nakupování. Zaměstnancům pak změny zjednoduší manipulaci se zbožím, obsluhu zákazníka a v neposlední řadě údržbu prodejny.

Proměna bude patrná na první pohled. Vstup do prodejny bude vybaven moderním zádveřím. Interiér budovy bude prostorný a prosvětlený. Na stěnách budou viset 3D grafické nápisy, které usnadní orientaci na prodejní ploše, příjemný pocit z nákupu pak umocní dominantní šedá barva, použité LED osvětlení či dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu. Díky zvoleným barvám také lépe vynikne vystavené zboží. Zákazníci se dále mohou těšit na širší nabídku čerstvých potravin, a nebo pokladny s velkým odkládacím prostorem.

Touto modernizací chceme našim zákazníkům i ve stávající prodejně poskytnout výhody prodejen nové generace, které stavební technologie této budovy umožňují. Věříme, že příjemnější a pohodlnější nakupování ocení,“ okomentovala modernizaci prodejny mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Prodejna bude uzavřena do 30. listopadu. Nejbližší prodejny Lidl pak mohou zákazníci v době rekonstrukce planské prodejny navštívit v Tachově, Mariánských Lázních či Stříbře.

Zdroj a foto: Lidl