POPAI CE představila své 3 nové členy

Novými členy asociace POPAI CENTRAL EUROPE se staly společnosti Nielsen Czech Republic, 3A Composites a iMi Partner.

 Společnost Nielsen Czech Republic je přední výzkumnou agenturou s širokým portfoliem produktů a služeb v oblasti marketingových a mediálních výzkumů, analýz a zpracování dat. Jde o  českou  pobočku globální společnosti Nielsen, která působí  ve více než 100 zemích z celého světa.

3A Composites (součástí firmy je Polycasa) je nadnárodní společností s výrobnami po celé Evropě vyrábějící polotovary pro oblast vizuální komunikace, které se uplatňují v oblasti POS/POP, vybavení obchodů, při tvorbě vnitřního designu, výrobě nápisů a log, výstavnictví, při výrobě světel, nábytku atd.

Společnost iMi Partner je již od roku 1993  specialistou na reklamní  a dárkové předměty v České republice a na Slovensku, řadí se mezi významné firmy v oboru 3D reklamy. Společnost uvedla na trh vlastní značky Schwarzwolf outdoor, Vanilla Season a exkluzivně zastupuje značku Pierre Cardin.

Asociace POPAI CE sdružuje v současnosti 91 významných společností z  různých sfér oboru komunikace v prodejních místech. Více informací o členech POPAI CE najdete ZDE.

 

Zdroj a foto: POPAI CE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010