Od srpna jezdí do pražské Fashion Areny nová autobusová linka

FASHION ARENA PRAGUE OUTLET zprovoznila od 1. 8. 2016 novou autobusovou linku pro své zákazníky. Především pro zahraniční ale i české návštěvníky metropole bude každý den vypraven autobus, který odveze za nákupy z Náměstí Republiky až do Fashion Arena ve Štěrboholech.

Autobus je určen pro všechny módní zájemce, kteří se chtějí a potřebují pohodlně, bez přestupů a čekání na další spoje, dostat z centra až do tohoto módního nákupního centra. Řidiči autobusu jsou jazykově vybaveni a rádi přivítají na palubě i skupiny turistů, které míří na nákupy organizovaně.

Autobus bude vyjíždět každý den ve 13:00 a zpět do centra města se bude vracet v 17:00 hodin. Zpáteční jízdenku v hodnotě 100 Kč klienti koupí u stánku cestovní agentury BEST TOUR před Českou národní bankou, kde je i nástupní stanice.

Po příjezdu do Fashion Areny cestující jízdenku předloží v Informačním centru a získají tak VIP DAY PASS, který je opravňuje k čerpání dodatečných slev ve výši 10% z outletových cen ve vybraných obchodech.

Fashion Arena Prague Outlet nabízí zboží více než 200 značek s 30 – 70% slevou každý den, přičemž otvírací doba je od 10:00 do 20:00.

 

Zdroj a foto: Fashion Arena

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010