Obchodní síť Žabka otevřela další novou prodejnu v Praze

Další nová prodejna obchodní sitě Žabka je od pátku 12. ledna otevřena na Praze 8 v ulici Čumpelíkova.  Zákazníci se mohou těšit  na pohodlné nakupování v dobré dostupnosti s dlouhou otevírací dobou (denně od 6 do 23 hodin) a 363 dní v roce. Ideální pro rychlý nákup bez čekání navíc v příjemném prostředí moderního obchodu.

Pohodlné a rychlé nákupy, široký výběr a dobrá poloha, to jsou jen některé z konkurenčních výhod prodejen obchodní sítě Žabka. Bezezbytku to platí i pro nově otevřenou prodejnu na Praze 8 v ulici Čumpelíkova.

„Máme radost, že se nám v krátké době podařilo otevřít další prodejnu Žabka. Praha je pro naše podnikání klíčovou oblastí. Věříme, že díky široké nabídce našich služeb dokážeme uspokojit zákazníky z řad místních obyvatel a ocení všechny služby, který jim náš nový obchod nabízí,” říká Radim Lunda, generální manažer sítě prodejen Žabka.

Na prodejní ploše necelých 150 metrech čtverečních pořídí zákazníci vedle širokého sortimentu produktů včetně čerstvých potravin i bohatou nabídku služeb finančního servisu jako např. výběr hotovosti, placení složenek, vyzvednutí zásilek, dobíjení telefonního kreditu všech operátorů nebo prodej losů.

V současnosti provozuje obchodní síť Žabka celkem 99 prodejen a v brzké době má v plánu otevírat další.

 

Zdroj a foto: Tesco Stores ČR

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010