Nová řada vegetariánských potravin PAPEI nyní v Tescu

Vegetariáni a všichni, kteří hledají zdravější alternativy běžných produktů, nyní naleznou v obchodech Tesco novou řadu vege výrobků. Jedná se například o falafel, vegeřízky nebo bratwursty, Bílkouna se spoustou proteinů nebo dezerty se superpotravinami!

Zdravý životní styl vyznává stále více Čechů. Průběžně na to reaguje i společnost Tesco, která se neustále snaží doplňovat a rozšiřovat svou nabídku.

„Poptávka po vegetariánských potravinách neustále vzrůstá, proto jsme se rozhodli vyjít vstříc tomuto trendu a přáním našich zákazníků a zařadit do sortimentu našich obchodů novou bezmasou řadu,“ uvádí Veronika Jandová, manažerka nákupu kategorie speciální výživy.

Kompletní vegetariánská řada se skládá z bezmasých hotovek, výrobku Bílkoun a sladkých dezertů. Vege sekaná s paprikou a ovesnými vločkami, falafel, karbanátek s vejci, vege bratwurst nebo řízek poslouží jako oběd nebo svačina. Jejich největší předností je snadná a rychlá příprava: stačí je na pár minut ohřát na pánvičce nebo v mikrovlnné troubě.

Vegetariánský produkt Bílkoun z vaječných bílků obsahuje minimum kalorií, ale zato velké množství proteinů. Ocení ho proto mimo jiné sportovci, je vhodný i pro redukci váhy.

Stejně tak jako žádné jídlo není kompletní bez dezertu, neobejde se ani tato řada bez sladké tečky. Doplňuje ji nový dezert se superpotravinou agarem, který je k dostání ve dvou verzích – v čokoládové a malinové! Obsahuje řasu agar, která je přírodním zdrojem vitamínů, minerálních látek a také vlákniny, díky čemuž se bez něj neobejde tradiční asijská medicína. Malinový dezert obsahuje také mák, který prvotřídním zdrojem vápníku. Ten pomáhá udržovat zuby a kosti zdravé. Čokoládová varianta je dochucená vlašskými ořechy, které se vyznačují vysokým podílem zdravých tuků.

 

Zdroj a foto: TESCO Stores ČR

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010